Eva Logo

Eva's Vriendinnentoerpakket - Ervaringsverhaal Erika, Thea, Yvonne en Hannie

 

Ervaringsverhaal Erika, Thea, Yvonne en Hannie

Eva’s vriendinnenweekend dat niet door kon gaan…

Al meer dan 5 jaar gaan we als 4 zussen naar Eva’s vriendinnenweekend. Ook dit jaar zouden we weer van de partij zijn in Egmond aan Zee. Toen door corona het weekend werd omgezet in Eva’s vriendinnentoertocht, hoefden we niet lang na te denken. Een huisje in Overberg werd geboekt en we zouden op zaterdag Eva’s toertocht gaan rijden. Samen met Henk Binnendijk, lekkers onderweg en een miniconcert van The Bowery; top invulling van de dag! Helaas gooide corona ook roet in het eten voor de toertocht maar voor ons stond als een paal boven water dat we wel met elkaar het weekend in Overberg zouden doorbrengen. Eva zou Eva niet zijn als er wel een alternatief voor de toertocht werd bedacht. Een duurzame tas met inhoud die persoonlijk bij ons werd afgeleverd!

‘Tijdens het ontbijt hadden we stille tijd met Henk Binnendijk.’

Goede gesprekken & lekkers

Naast het feit dat we het heel gezellig hebben gehad met elkaar, leuke en goede gesprekken hebben gevoerd, hebben we zeker ook genoten van de podcasts van Henk Binnendijk. Tijdens het ontbijt hadden we stille tijd met Henk. Ook het lekkers in de tas komt goed van pas als je met z’n vieren een weekend weg bent. In de ochtend hebben we een heerlijke wandeling gemaakt in de omgeving van Overberg en genoten van de natuur. De wandeling met de podcasts van Jiska Alberts hebben we in de week na het weekend in onze eigen tijd beluisterd. De waardebonnen in de tas komen zeker ook van pas en een aantal kunnen we ook met elkaar gebruiken. Een goede reden om nog vaker tijd met z’n 4-en apart te zetten.

Eva, bedankt voor jullie inzet en energie om veel vriendinnen (en zussen) een aandenken te geven aan een Eva-weekend dat niet door kon gaan. En in november 2021 zijn we natuurlijk weer van de partij en hopen dat we dan weer met heel veel vrouwen kunnen genieten, bidden luisteren naar de sprekers en een feest voor de Heer kunnen vieren. Tot dan!

Erika, Thea, Yvonne en Hannie