Eva Logo

Helaas, door de aangescherpte coronamaatregelen kan Eva’s Vriendinnentoertocht op 6, 7 en 14 november niet doorgaan.

Dat vinden we ontzettend jammer, om maar een understatement te gebruiken. Wat hadden we graag met jou dit leukste dagje uit in het najaar willen vieren. Samen aan de slag te gaan met het prachtige thema Get dressed for the battle n.a.v. de wapenrusting uit Efeziërs 6. Juist in deze tijd.

Hoewel we nu niet meer fysiek bij elkaar mogen komen, gunnen we jullie de inhoud die Eva’s Vriendinnentoertocht zo bijzonder maakt.

Alternatief

We zijn dan ook heel enthousiast over het alternatief dat we iedereen met een Vriendinnentoertocht-ticket kunnen aanbieden: het Eva’s Vriendinnentoerpakket. Zo kun je op eigen gelegenheid, alleen of samen met vriendin(nen), alsnog met het indrukwekkende thema van de toertocht aan de slag gaan.

Eva’s Vriendinnentoertochtpakket bevat:

  • De nieuwste, speciaal gesigneerde, CD Mountains & Valleys van The Bowery t.w.v. € 19.95
  • Twee podcasts van Henk Binnendijk over Licht Leven
  • Een podcast van Jirska Alberts over het thema Get dressed for the battle
  • Een inspiratiewandeling met toebehoren, inclusief podcast over de geestelijke wapenrusting n.a.v. Efeziërs 6
  • Een Fier theepakket met verse thee, honing, koekjes, moccaboontjes, kaneels- en zuurstokjes, recepten en tips voor een heerlijk winter high tea
  • Couponnenvel met mooie kortingen bij winkels en restaurants in het midden van het land (de omgeving van de toertochtroute).
  • Toegangsticket voor de tuin van kasteel Amerongen t.w.v. 4,50
  • Toegang tot een exclusief onlineconcert op vrijdag 22 januari 2021 van The Bowery, gepresenteerd door Eva-hoofdredacteur Griëtte Vonck.
  • En nog veel meer leuke extra’s
  • Verpakt in een duurzame Zero Tree tas

Kosten

Eva’s Vriendinnentoertochtpakket kost 45,- per persoon, maar heeft een waarde van meer dan € 55,-. Bepaalde inhoud van het pakket kun je delen, maar we vragen je om dat niet te doen. Delen is voor jullie voordelig, maar door het annuleren van de toertocht hebben we al heel wat kosten moeten maken. Een deel van die kosten kunnen we hopelijk dekken met de opbrengst van de pakketten. En daarbij, er zitten ook allerlei leuke cadeautjes in die je niet kunt delen :-)

Bestellen

Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt om alles tot in detail te regelen. Daar hebben we even de tijd voor nodig, maar uiterlijk maandag 26 oktober kun je Eva’s Vriendinnentoerpakket aanvragen. Houd hiervoor je mail in de gaten, want je ontvangt een nieuwsbrief met een link naar speciale pagina. Je kunt dan aangeven dat je het pakket wilt bestellen, waarna je een voucher per mail ontvangt. Met deze vouchercode kun je het pakket bestellen via een link die in de bevestigingsmail staat. Bestel je uiterlijk 31 oktober, dan zorgen wij ervoor dat het pakket uiterlijk 5 november gratis bij je thuis wordt bezorgd.

Annuleren

Wil je toch liever annuleren, dan kun je je geld terugkrijgen. Ook daarvoor moeten we onze systemen opnieuw inrichten. Uiterlijk maandag 26 oktober ontvang je de nieuwsbrief met de speciale link waarmee je kunt aangeven dat je wilt annuleren.

Gift geven

Mocht je geen belangstelling hebben voor het Vriendinnentoerpakket met het online-concert, dan kun je ook overwegen om (een deel van) het deelnamebedrag als gift te geven aan de EO. Voor de Vriendinnentoertocht heeft de EO al veel kosten gemaakt, dus jouw gift is welkom! Het geld wordt dan gebruikt ter bestrijding van de onkosten. Wanneer je jouw ticket (gedeeltelijk) wilt omzetten in een gift, dan kun je dit ook aangeven via de bovengenoemde link. Fijn als je dit wilt overwegen!

Belangrijk

Zoek eerst het per mail ontvangen ticket van Eva’s Vriendinnentoertocht op als je gaat bestellen of annuleren. Het orderID (ordernummer) dat daarin staat vermeld en het mailadres waarop je je ticket hebt ontvangen dien je in te vullen zodat wij kunnen zorgen dat de bestellingen en annuleringen aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Heb je nog vragen? Kijk dan op de pagina met veel gestelde vragen.