Eva Logo

Eva's Vriendinnentoertocht - De pleisterplaatsen

Aan het begin van de dag word je bij je opstapplaats welkom geheten met koffie/thee en iets lekkers. Bij de volgende pleisterplaats ga je lunchen. Houd hiervoor de komende nieuwsbrieven in de gaten! Bij sommige locaties is het de bedoeling dat je vooraf je lunchwensen doorgeeft. Aan het eind van de dag krijg je je bij de laatste pleisterplaats nog een hapje en drankje aangeboden.

Wat is er te doen in...

Ambt van Nijkerk

Nijkerk

Prachtig gelegen in de pittoreske omgeving van de Veluwe ben je van harte welkom bij het Ampt van Nijkerk.

‘Baardbroeders’ Rokus Maasland en Ramon Scherrenberg, beter bekend als The Bowery, geven op deze locatie een mini-concert met onder ander het speciaal voor Eva geschreven lied: Travel Light. Een lied over de stormen in je leven, maar ook met de hoop van doorbreken van het Licht. Het kenmerkt de muzikale mannen. Verwacht van hen geen standaardliedjes over liefde maar wel pure nummers over twijfel, geloof en verwachting.

Ook is er een Meet & Greet met hoofdredacteur Griette Vonck. Voor een goed gesprek en gebed kun je terecht bij het Praten & Bidden-team. Mooi om hier een zegen voor jullie vriendschap te vragen!

Hoenderloo

Hoenderloo

Midden in de bossen van de Veluwe word je van harte welkom geheten bij restaurant De Smaak van Hoenderloo. Op deze sfeervolle locatie kun je een bezoekje brengen aan diverse stands met o.a. leuke sieraden en mooie boeken.
De wandelschoenen kunnen hier uit de auto gehaald worden voor een tochtje door de nabijgelegen bossen.

Bij het speciale Eva’s Vriendinnentoertocht fotoframe kunnen jullie je vriendschap van dit bijzondere dagje uit vastleggen

Doorwerth

Kasteel Doorwerth

Ervaar de historie en geniet van het comfort van nu bij Kasteel Doorwerth; een stoere, middeleeuwse burcht waar je ervaart hoe er vroeger op een landgoed werd geleefd. Hier kun je ook even ontspannen in kasteelcafe de Zalmen.

Bij dit kasteel is het ook tijd voor Eva’s Inspiratiewandeling: Get dressed for the battle. Gewapend met het speciaal voor deze dag gemaakt inspiratieboekje met overdenkingen en vragen, word je meegenomen langs alle onderdelen van de wapenrusting n.a.v Efeziërs 6:11.

Amerongen

Kasteel Amerongen

Kasteel Amerongen is een prachtig ‘Huys’ uit de zeventiende eeuw met een familiegeschiedenis van 700 jaar. Bij toprestaurant Bentinck, gevestigd in de voormalige stallen van Kasteel Amerongen, ben je van harte welkom om even te ontspannen. Hier kun je bij de Redactie op locatie je persoonlijke verhaal delen met een Eva-redacteur.

Niet alleen het Huys, maar ook de omliggende historische tuin heeft een rijke geschiedenis. De bloementuin, de moestuin, de boomgaard en het bospark zijn dan ook meer dan de moeite waard om te bezoeken. En daar heb je op deze pleisterplaats alle tijd voor.