Eva Logo

Eva's Vriendinnentoertocht - FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden op een rijtje… 

Klik op jouw vraag zodat het antwoord zichtbaar wordt.

Voor wie is Eva’s Vriendinnentoertocht bedoeld?

Dit event wordt georganiseerd voor vrouwen vanaf 18 jaar. Het is niet toegestaan om je man of kinderen mee te brengen. 

Waar vindt Eva’s Vriendinnentoertocht plaats?

Deze vindt plaats op 4 verschillende plekken. Er zijn 4 pleisterplaatsen, waarvan je er bij aanmelding 1 uitkiest. Dit is de plaats waar je opstapt en de dag afsluit. Je rijdt vervolgens die dag in je eigen auto langs de andere plaatsen. De pleisterplaatsen zijn: Nijkerk, Hoenderloo, Doorwerth en Amerongen.  

Met hoeveel vriendinnen mag ik in de auto?

Wij houden de richtlijnen van het RIVM aan. Bekijk voor de meest recente informatie de webiste van de rijksoverheid.

Let op: reserveer per persoon één ticket, niet per auto. Zo weten wij precies hoeveel personen er aanwezig zijn i.v.m. met het maximaal toegestane aantal personen per locatie en catering.

Kan ik overal met mijn rolstoel terecht?

Een aantal plaatsen zijn rolstoelvriendelijk, maar sommigen ook niet. Voor invaliden zijn tuinen van de kastelen minder makkelijk toegankelijk. Ben je invalide? Dan kunnen we met je overleggen wat er mogelijk is. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via [email protected]

Wat zijn de tijden van Eva’s Vriendinnentoertocht?

Er zijn 3 starttijden in de ochtend, namelijk: 9.45, 10.00 en 10.15 uur. Bij aanmelding kies je een van starttijd en een opstapplaats. Eva’s Vriendinnentoertocht is tussen 17.00 en 18.00 uur afgelopen.  

Vanaf wanneer kan ik reserveren?

Vanaf donderdag 2 juli om 14.00 uur kun je je toegangsbewijs voor Eva’s Vriendinnentoertocht boeken. Klik hiervoor op Reserveren.  

Wat is de prijs van het toegangsbewijs voor Eva’s Vriendinnentoertocht?

Deelname aan Eva’s Vriendinnentoertocht kost €45,- per persoon. Bij je boeking komen er nog €2,50 reserveringskosten bij. Per boeking kun je maximaal twee kaarten reserveren.  

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Alle inhoudelijke onderdelen van de dag, zoals vermeld op de homepage. Daarnaast ontvang je een kopje koffie of thee met iets lekkers bij aankomst. Tussen de middag ontvang je een lunchbroodje en drankje. Verder ontvang je een versnapering bij afsluiting van de dag. 

Ander eten en drinken kun je kopen op de dag zelf. 

Moet ik verplicht EO-lid of Eva-abonnee zijn?

Eva’s Vriendinnentoertocht is alleen te boeken door Eva-abonnees. Maar met jouw abonnement mag je wel twee kaarten boeken, dus je kunt je vriendin of zus die geen abonnee is wel meenemen! Zij heeft dus voordeel van jouw abonnement.

Ik ben geen Eva-abonnee en wil wel naar Eva’s Vriendinnentoertocht, kan dat?

Kies bij de optie Reserveren voor ‘Ik ben geen abonnee’, je kunt vervolgens op de volgende pagina Eva-abonnee worden. Als je dat gedaan hebt, kun je daarna terug naar de reserveerpagina om te kiezen voor ‘Ik ben abonnee en wil graag reserveren’. Je bent nu abonnee en kunt dan je tickets boeken.  

Let op: Geef je aan Eva-abonnee te zijn, maar blijkt dit na controle achteraf niet het geval te zijn, dan word je alsnog automatisch Eva-abonnee gemaakt. 

Hoe weet ik of ik Eva-abonnee ben? 

Als je Eva-abonnee bent, ontvang je automatisch Eva-magazine in je brievenbus. Daardoor kun je zeker weten dat je Eva-abonnee bent. 

Ik heb een vraag over mijn ticket, de betaling of mijn bestelling.

Alle vragen rondom de tickets voor Eva's Vriendinnentoertocht kun je stellen bij onze ticketprovider Paylogic. Klik hier om het antwoord op jouw vraag te vinden.

Wanneer krijg ik een ontvangstbevestiging en e-ticket?

Voordat je op de bevestigingspagina komt krijg je de vraag om je tickets te personaliseren. Boek je voor twee personen? De gegevens van je vriendin moeten hier dus ook worden ingevuld. Op de bevestigingspagina van de reservering staat al een link naar je e-ticket, dus daar kun je je ticket alvast downloaden. Na je reservering ontvang je direct via e-mail een ontvangstbevestiging. In je ontvangstbevestiging zit ook een link waarmee je je e-ticket kunt downloaden.  

Wat moet ik doen als ik geen ontvangstbevestiging heb ontvangen?

Als mail of downloaden nog niet goed gaat is er een mogelijkheid om je e-ticket alsnog te downloaden via de website van onze ticketprovider Paylogic. Vul hier je mailadres in en de link naar de e-tickets is beschikbaar.

Moet ik mijn e-ticket printen?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt je e-ticket downloaden en op jouw smartphone laten zien bij de ticketcontrole bij Eva’s Vriendinnentoertocht. Als je het prettiger vindt mag je wel je e-ticket printen.  

Wanneer vindt de betaling plaats

De EO heeft een nieuw reserveringssysteem. Direct bij de reservering van je kaarten betaal je het bedrag van je reservering via iDeal.

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Nee, je reservering kan niet meer gewijzigd of geannuleerd worden. Mocht door corona-ontwikkelingen de EO genoodzaakt zijn om Eva’s Vriendinnentoertocht te annuleren, dan krijg je wel je geld terug.  

Als ik ziek word, kan dan iemand anders mijn plaats overnemen?  

We kunnen geen reservering wijzigen. Als er iemand ziek wordt, dan kan er onderling doorverkocht worden. Een wijziging kan niet officieel verwerkt worden door de EO qua financien, dus dat is je eigen verantwoordelijkheid. Mocht het gebeuren dat er iemand anders komt ipv degene die heeft gereserveerd, dan raden we aan om even een mailtje te sturen naar [email protected]. Dan is het Eva-team op de hoogte van de wisseling.  

Welke corona-maatregelen worden genomen?

Is  Eva’s Vriendinnentoertocht Corona-proof?
Op basis van de huidige Corona-richtlijnen kan Eva’s Vriendinnentoertocht in november georganiseerd worden, uiteraard onder voorbehoud van de RIVM- richtlijnen die dan gelden. Deelname is op eigen verantwoordelijkheid.

Mag ik samen met een vriendin in een auto reizen?
Een groot onderdeel van Eva’s Vriendinnentoertocht beleef je samen met een vriendin in de auto. Het is je eigen afweging en verantwoordelijkheid hoe je hier mee om wil gaan. Het RIVM geeft aan dat het lastig is om in de auto 1,5 meter afstand van elkaar te houden, maar je kunt er geen boete voor krijgen. Meedoen doe je op eigen verantwoordelijkheid.  

Wordt er tijdens Eva’s Vriendinnentoertocht 1,5 meter afstand gehouden?
Ja. In de auto is dat je eigen verantwoordelijkheid. Op locatie zorgen wij dat je 1,5 afstand kunt houden. Jouw medewerking en inzet zijn hierbij wel noodzakelijk.  

 Als in november, vanwege Corona,  Eva’s Vriendinnentoertocht niet door kan gaan, ontvang ik dan mijn geld terug? 

Ja, als  Eva’s Vriendinnentoertocht vanwege het Corona-virus afgelast moet worden, ontvang je tijdig bericht. Je kunt er voor kiezen om het geld teruggestort te krijgen of te doneren.

Wat moet ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?

Heb je een andere vraag over het bestellen van de ticket voor Eva’s Vriendinnentoertocht? Neem dan contact op met onze ticketprovider Paylogic.

Belangrijk!

Op basis van de huidige Corona-richtlijnen kan Eva’s Vriendinnentoertocht in november georganiseerd worden, uiteraard onder voorbehoud van de RIVM- richtlijnen die dan gelden.  

Deelnemen aan  Eva’s Vriendinnentoertocht is op eigen verantwoordelijkheid.