Eva Logo

Eva's Vriendinnentoertocht - FAQ

Veel gestelde vragen over Eva's Vriendinnentoerpakket

Klik op de vraag zodat jouw antwoord zichtbaar wordt.

Ik had geen ticket voor Eva's Vriendinnentoertocht, maar wil wel een pakket bestellen. Kan dat?
Wat zit er in Eva’s Vriendinnentoertochtpakket?

In het pakket zit de volgende inhoud:

 • De nieuwste, speciaal gesigneerde, CD Mountains & Valleys van The Bowery t.w.v. € 19.95
 • Twee podcasts van Henk Binnendijk over Licht Leven
 • Een podcast van Jirska Alberts over het thema Get dressed for the battle
 • Een inspiratiewandeling met toebehoren, inclusief podcast over de geestelijke wapenrusting n.a.v. Efeziërs 6
 • Een Fier theepakket met verse thee, honing, koekjes, moccaboontjes, kaneels- en zuurstokjes, ambachtelijke boterkoekmix van korenmolen de Windotter, recepten en tips voor een heerlijk winter high tea
 • Couponnenvel met mooie kortingen bij winkels en restaurants in het midden van het land (de omgeving van de toertochtroute).
 • Toegangsticket voor de tuin van kasteel Amerongen t.w.v. 4,50
 • Toegang tot een exclusief onlineconcert op vrijdag 22 januari 2021 van The Bowery, gepresenteerd door Eva-hoofdredacteur Griëtte Vonck. Bestel je het toertochtpakket na 22 januari? Dan ontvang je een link waarmee je het concert kunt terugkijken.
 • En nog veel meer leuke extra’s
 • Verpakt in een duurzame Zero Tree tas
Voor hoeveel personen is Eva’s Vriendinnentoertochtpakket?

Het pakket is bedoeld voor een persoon, daar is ook de prijs op berekend. Bepaalde inhoud van het pakket kun je delen, maar we vragen je om dat niet te doen. Delen is voor jullie voordelig, maar door het annuleren van de toertocht hebben we al heel wat kosten moeten maken. Een deel van die kosten hopen we te dekken met de opbrengst van de pakketten. En daarbij, er zitten ook allerlei leuke cadeautjes in die je niet kunt delen :-)

Veel gestelde vragen n.a.v. het afzeggen van Eva's Vriendinnentoertocht

Had je een ticket voor Eva's Vriendinnentoertocht, en heb je daar een vraag over? Klik op jouw vraag zodat het antwoord zichtbaar wordt.

Eva’s Vriendinnentoertocht is coronaproof, waarom wordt het evenement toch afgelast?

Tot aan de persconferentie van dinsdag 13 oktober 2020 kon de toertocht nog doorgaan. Er was gezorgd voor voldoende doorstroom, zodat er op geen enkel moment meer dan dertig mensen aanwezig zouden zijn. Maar tijdens de persconferentie werd bekend gemaakt dat alle evenementen worden afgelast. Daar hoort ook de toertocht bij. Ook ging de horeca dicht en werd opgeroepen om zo min mogelijk te reizen. Dan is het niet verantwoord om per dag 400 vrouwen door Midden-Nederland te laten reizen.

Ik wil graag het Eva’s Vriendinnentoertochtpakket bestellen, hoe kan dat?

Als deelnemer van Eva's Vriendinnentoertocht heb je een mail met daarin een link naar de restitutiepagina van Paylogic.

Zoek eerst het per mail ontvangen ticket van Eva’s Vriendinnentoertocht op als je gaat bestellen of annuleren. Het orderID (ordernummer) dat daarin staat vermeld en het mailadres waarop je je ticket hebt ontvangen dien je in te vullen zodat wij kunnen zorgen dat de bestellingen en annuleringen aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Wat zijn de mogelijkheden als ik een ticket heb voor Eva's Vriendinnentoertoch nu de tocht niet doorgaat?

Nu Eva’s Vriendinnentoertocht fysiek niet door kan gaan, krijg jij als deelnemer de keuze uit twee opties:

 1. Het bestellen van Eva’s Vriendinnenpakket, incl. online-concert en de nieuwste cd van The Bowery. Via de button hieronder vraag je een creditvoucher aan, waarmee je dan Eva’s Vriendinnenpakket kunt bestellen. De creditvoucher heeft exact dezelfde waarde, dus je kunt het pakket kostenloos aanvragen.
 2. Terugstorten van het geld van Eva’s Vriendinnentoertocht, je krijgt dan je geld terug. Hierbij krijg je ook de mogelijkheid te zien om (een deel van) je deelnamebedrag te schenken aan de EO, als tegemoetkoming in de onkosten.

Let op: het is door de technische inrichting van het systeem van Paylogic helaas niet mogelijk om bij een boeking die bestaat uit twee tickets te kiezen voor 1 x het pakket & 1 x resistutie. Wil je echt je geld terug, kies dan voor volledige restitutie.

Ik heb de datum van de toertocht al gereserveerd in mijn agenda, heb ik Eva’s Vriendinnentoertochtpakket voor die datum binnen?

Wil je voor 6 november het pakket al in huis hebben? Vul dan voor donderdag 28 oktober 9.00 uur de restitutiepagina in. Je ontvangt dan op tijd de voucher om je pakket uiterlijk 31 oktober te bestellen. Ons productieteam zorgt er dan persoonlijk voor dat je pakket uiterlijk 5 november wordt thuisbezorgd.

Ik wil toch liever annuleren, krijg ik mijn geld terug?

We hebben een mooi alternatief bedacht voor de toertocht, maar als je daar liever niet voor kiest, kun je annuleren en je geld terugkrijgen. Je kunt er ook voor kiezen om een gift te doen als tegemoetkoming in de onkosten.

Hoe krijg ik mijn geld terug als ik wil annuleren?

Voor maandag 26 oktober ontvang je een mail waarin staat hoe je kunt annuleren en ervoor kunt kiezen om je geld terug te krijgen of te doneren. Je geld wordt dan teruggestort door Paylogic.

Wanneer krijg ik mijn geld terug als ik restitutie heb aangevraagd

Paylogic kan pas na 15 december de terugstortingen verwerken. Daarna duurt het 4-6 weken voordat het geld op jouw bankrekening wordt gestort.

Wordt mijn ticket automatisch omgezet?

Nee, houd je mailbox in de gaten! Uiterlijk 26 oktober ontvang je een mail met link waar je je keuze door kunt geven. Je kiest voor Eva’s Vriendinnentoertochtpakket of je kiest voor annuleren. Je kunt er ook voor kiezen om je ticket om te zetten in een (gedeeltelijke) gift.

Wordt Eva’s Vriendinnentoertocht in 2021 weer georganiseerd?

Of de toertocht volgend jaar terugkomt, kunnen we niet beloven. Wat we wel kunnen beloven is dat we mooie evenementen blijven organiseren. Zolang de coronamaatregelen ons beperken, doen we dat coronaproof, maar hopelijk kunnen we elkaar snel weer fysiek ontmoeten.