Eva Logo

Veel gestelde vragen n.a.v. het afzeggen van Eva's Vriendinnentoertocht

Klik op jouw vraag zodat het antwoord zichtbaar wordt.

Eva’s Vriendinnentoertocht is coronaproof, waarom wordt het evenement toch afgelast?

Tot aan de persconferentie van dinsdag 13 oktober 2020 kon de toertocht nog doorgaan. Er was gezorgd voor voldoende doorstroom, zodat er op geen enkel moment meer dan dertig mensen aanwezig zouden zijn. Maar tijdens de persconferentie werd bekend gemaakt dat alle evenementen worden afgelast. Daar hoort ook de toertocht bij. Ook ging de horeca dicht en werd opgeroepen om zo min mogelijk te reizen. Dan is het niet verantwoord om per dag 400 vrouwen door Midden-Nederland te laten reizen.

Ik wil graag het Eva’s Vriendinnentoertochtpakket bestellen, hoe kan dat?

Uiterlijk maandag 26 oktober ontvang je een mail met daarin een link via welke je het pakket kunt bestellen. Het pakket wordt dan automatisch en gratis thuisbezorgd.

OrderID

Zoek eerst het per mail ontvangen ticket van Eva’s Vriendinnentoertocht op als je gaat bestellen of annuleren. Het orderID (ordernummer) dat daarin staat vermeld en het mailadres waarop je je ticket hebt ontvangen dien je in te vullen zodat wij kunnen zorgen dat de bestellingen en annuleringen aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Wat zit er in Eva’s Vriendinnentoertochtpakket?

In het pakket zit de volgende inhoud:

  • De nieuwste, speciaal gesigneerde, CD Mountains & Valleys van The Bowery t.w.v. € 19.95
  • Twee podcasts van Henk Binnendijk over Licht Leven
  • Een podcast van Jirska Alberts over het thema Get dressed for the battle
  • Een inspiratiewandeling met toebehoren, inclusief podcast over de geestelijke wapenrusting n.a.v. Efeziërs 6
  • Een Fier theepakket met verse thee, honing, koekjes, moccaboontjes, kaneels- en zuurstokjes, recepten en tips voor een heerlijk winter high tea
  • Couponnenvel met mooie kortingen bij winkels en restaurants in het midden van het land (de omgeving van de toertochtroute).
  • Toegangsticket voor de tuin van kasteel Amerongen t.w.v. 4,50
  • Toegang tot een exclusief onlineconcert op vrijdag 22 januari 2021 van The Bowery, gepresenteerd door Eva-hoofdredacteur Griëtte Vonck.
  • En nog veel meer leuke extra’s
  • Verpakt in een duurzame Zero Tree tas
Voor hoeveel personen is Eva’s Vriendinnentoertochtpakket?

Het pakket is bedoeld voor een persoon, daar is ook de prijs op berekend. Bepaalde inhoud van het pakket kun je delen, maar we vragen je om dat niet te doen. Delen is voor jullie voordelig, maar door het annuleren van de toertocht hebben we al heel wat kosten moeten maken. Een deel van die kosten hopen we te dekken met de opbrengst van de pakketten. En daarbij, er zitten ook allerlei leuke cadeautjes in die je niet kunt delen :-)

Ik heb de datum van de toertocht al gereserveerd in mijn agenda, heb ik Eva’s Vriendinnentoertochtpakket voor die datum binnen?

Als je het pakket uiterlijk 31 oktober bestelt, zorgen wij dat het voor 6 november bij je thuis wordt bezorgd.

Ik wil toch liever annuleren, krijg ik mijn geld terug?

We hebben een mooi alternatief bedacht voor de toertocht, maar als je daar liever niet voor kiest, kun je annuleren en je geld terugkrijgen. Je kunt er ook voor kiezen om een gift te doen als tegemoetkoming in de onkosten.

Hoe krijg ik mijn geld terug als ik wil annuleren?

Voor maandag 26 oktober ontvang je een mail waarin staat hoe je kunt annuleren en ervoor kunt kiezen om je geld terug te krijgen of te doneren. Je geld wordt dan automatisch teruggestort. Door de administratieve handelingen kan dit even duren.

Wordt mijn ticket automatisch omgezet?

Nee, houd je mailbox in de gaten! Uiterlijk 26 oktober ontvang je een mail met link waar je je keuze door kunt geven. Je kiest voor Eva’s Vriendinnentoertochtpakket of je kiest voor annuleren.

Wordt Eva’s Vriendinnentoertocht in 2021 weer georganiseerd?

Of de toertocht volgend jaar terugkomt, kunnen we niet beloven. Wat we wel kunnen beloven is dat we mooie evenementen blijven organiseren. Zolang de coronamaatregelen ons beperken, doen we dat coronaproof, maar hopelijk kunnen we elkaar snel weer fysiek ontmoeten.