Eva Logo

Eva's Vriendinnenweekend 2018 - Food & drinks bij Center Parcs

Eten & drinken bij Center Parcs

Voor Eva's Vriendinnenweekend heeft Center Parcs een speciaal aanbod samengesteld. Je kunt hiervoor reserveren via de Planet app, het Food & Drinks Informatiepunt, in de restaurants, aan de receptie of telefonisch via 023-5720000.

Op vertoon van je Eva-polsbandje ontvang je 10% korting. Let op: de arrangementen en het voordeelmenu zijn hiervan uitgesloten.

Arrangementen

Bij het Horeca Informatiepunt kun je kiezen uit verschillende arrangementen. Je kunt ze vinden tegenover de receptie in de Market Dome. Je kunt kiezen uit een dinerbuffet (onbeperkt eten), een driegangendiner en/of table cooking (gourmetten, grillen of barbecueën):

  • 1x dinerbuffet + 1x driegangen voor € 58,50
  • 1x dinerbuffet + 1x table cooking voor € 44,95
  • 1x dinerbuffet + 2x driegangen voor € 78,50
  • 1x dinerbuffet + 1x driegangen + 1x table cooking voor € 78,50
  • 1x table cooking voor € 19,95

Market Dome

Op de Market Dome vind je verschillende winkels, restaurants en het zwembad.

The Grill: 
In The Grill kun je alle dagen kiezen vanaf een uitgebreid á la carte menukaart, zoals een knapperige ceasarsalace als voorgerecht. De hoofdgerechten bevatten o.a. een heerlijke spies van varkenshaas of de lady steak. Een echte aanrader, als afsluiter, is de Choco Loco: een zacht smeltend chocoladetaartje.
Je kunt hier ook een voordeelmenu krijgen. Voor maar € 14,95 ontvang je: de dagsoep, varkenshaas met championsaus en friet & als afsluiter koffie en thee.


Grand Café:
In het Grand Café kun je kiezen voor een snelle dagschotel of een lekkere salade. Ook voor versie koffie met gebak of een glas wijn met bitterganituur zit je hier aan het goede adres.

Daily Foodstore:
Eet je liever in je eigen bungelow? De Foodstore maakt dat mogelijk. Van ontbijtenpakketten tot complete pakketten voor tafelgrillen. 
Hier kun je ook iedere ochtend verse broodjes halen.

The Market Restaurant:
Hier kun je uitgebreid ontbijten, lunchen en dineren. De ontbijtzaal is op zaterdag en zondag geopend vanaf 7.30 uur. Voor € 13,50 per persoon, kun je hier heerlijk ontbijten met vers fruit, diverse vruchtensappen, zoete lekkernijen, eiergerechten en een Engels ontbijt assortiment. 
Op zaterdag en zondag kun je hier genieten van een heerlijk lunchbuffet voor € 15,-. Een rijkelijk gevuld buffet met o.a. versgebakken brood, diverse soorten kaas en vleeswaren, soepen en verschillende warme gerechten.
The Market Restaurant biedt je ook de mogelijkheid om onbeperkt te dineren voor € 26,95 per persoon. Stel je eigen salade samen aan de Do It Yourself Healty Saladbar. En geniet van verschillende soorten vlees en vis, authentieke seizoensgerechten en ruime keuze aan groenten en bijgerechten.

Jumpstreet Café:
Hier kun je terecht voor een snelle lunch. Heerlijke panini's, een puntzak friet of gewoon een tosti. 

Flip Flop:
Zij zijn normaal gesproken alleen geopend in het hoogseizoen, maar speciaal voor Eva's Vriendinnenweekend opent Flip Flop haar deuren op vrijdag en zaterdag. Hier eet je de lekkerste huisgemaakte pizza's.