Eva Logo

Eva's Vriendinnenweekend 2018 - Programma

Welkom op het bruiloftsfeest van Boaz & Ruth!
Het verhaal van Ruth nodigt uit om te beleven. En dat gaan we doen: met acteurs, muzikanten, video en zang. Het hoogtepunt is de bruiloft tussen Boaz en Ruth op zaterdagavond. Jij en je vriendinnen zijn de speciale gasten op het huwelijk. Vergeet dus niet een leuke feestoutfit in je koffer te stoppen!

Thema: In de voetsporen van Ruth
Presentatie: Minella van Bergeijk
Met bijzondere medewerking van: Matthijn Buwalda, Ariën Vink & band, Jonathan Vroege (Boaz), Anne Appelo (Ruth), Jeannette Coppoolse (Naomi), Victoria Cooper (Orpa) en Denise Brandt.

Het programma van de twee weekenden is precies hetzelfde, dus je kunt zelf kiezen naar welk weekend je gaat. Op vrijdagavond start het programma rond 20.00 uur, op zondagmiddag is het rond 16.00 uur afgelopen.
 

Aankomst op vrijdagmiddag

Kom je naar het Eva's Vriendinnenweekend? In de loop van de middag kun je je melden bij Center Parcs en alvast naar je huisje of hotelkamer. Daarnaast verzorgt Eva de incheck van het weekend dit jaar zelf. Neem hiervoor je ticket mee dat je hebt ontvangen per email. De incheck is tussen 16.00 en 18.00 uur bij de Parkbalie en de Hotelbalie. Je wordt dan welkom geheten door het Eva-team en je ontvangt dan een polsbandje en een programmaflyer, waarop de tijden van de samenkomsten en de andere activiteiten staan vermeld.

Het avondprogramma begint om 20:00 uur in de grote zaal van het strandhotel van Center Parcs. De zaal is open vanaf 19.00 uur, je kunt dan al terecht als je vragen hebt of lekker even rondkijken. Benieuwd wat je allemaal te wachten staat tijdens het weekend? Hier vind je alvast een globaal overzicht van de belangrijkste activiteiten tijdens het weekend! 
 

Voor het slapen gaan... Eva’s beachborrel

Met miniconcert van Matthijn Buwalda!

Ook dit jaar organiseren we weer een beachborrel in strandtent Club Nautique, aan de overkant van het CenterParcs-strandhotel. Hier kun je samen met de Eva-redactie en je vriendinnen nog even gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Naast een sfeervolle omgeving (denk vuurkorven, kaarsjes en fijne loungeplekken) komt Matthijn Buwalda ook nog speciaal voor jullie een miniconcert geven.

Een plekje voor Eva’s beachborrel reserveer je voor € 7,50, dit is inclusief een welkomstdrankje en een hapje. 

Aanmelden voor je beachborrel gaat via het reserveringsformulier van Eva’s Vriendinnenweekend. Spreek dit dus van tevoren af met je vriendinnen.

Eva’s beachborrel vindt plaats aansluitend aan het programma (vanaf ongeveer 22.00 uur). Om uiterlijk 0.00 uur sluit strandtent Club Nautique haar deuren.

Let op:
Het eerste weekend is de beachborrel op zaterdag 10 november.
Het tweede weekend is de beachborrel op vrijdag 16 november.
 

Activiteiten op het park

Naast het Eva-programma is er op het park zelf ook nog veel leuks te beleven. Zo kun je heerlijk shoppen in de winkeltjes, een duik nemen in het Aquafun-zwembad, een strike gooien op de bowlingbaan of midgetgolfen. Ook zijn er verschillende restaurants om een heerlijk hapje te eten.