Eva Logo

Eva's Vriendinnenweekend 2018 - Veelgestelde vragen

• Voor wie is Eva’s Vriendinnenweekend bedoeld?

Onze Eva-events worden georganiseerd voor vrouwen vanaf 18 jaar. We raden aan om ook als je borstvoeding geeft, je baby thuis te laten. Indien nodig kunnen we een kolfruimte voor je regelen.

• Vanaf wanneer kan ik reserveren?

Vanaf maandag 2 juli 15.00 uur kun je je Eva-weekendpas boeken.
Vanaf dinsdag 3 juli 10.00 uur kun je bij Center Parcs of NH een huisje of kamer boeken.

• Wat zijn de kosten van het hele weekend?

Voor deelname aan het weekend is de aanschaf van je Eva-weekendpas verplicht. Daarmee heb je toegang tot alle programma-onderdelen in het hotel of op het park.

Daarbij komen de kosten van je overnachtingen en eten en drinken. Met Center Parcs en NH Hotel Zandvoort hebben we speciale prijsafspraken gemaakt om de kosten van je accommodatie aantrekkelijk te maken. Zie hiervoor ‘kosten en reserveren’

Prijzen van de Eva-weekendpas:

Vanaf 2 juli: € 75,- (voor Eva-abonnees, ben of word je geen abonnee dan betaal je € 90,-)

Na 15 september: € 85,- (voor niet-abonnees € 100,-)

Na 15 oktober: € 95,- (voor niet-abonnees € 110,-)

• Werkt Eva’s Vriendinnenweekend weer met groepsboekingen? 

Vorig jaar werkten we met groepsboekingen, dat is dit jaar anders! We werken met individuele boekingen, waarbij je per persoon maximaal twee tickets kunt boeken.

Zie hiervoor het tabje Kosten en reserveren.

• Ik weet nog niet met hoeveel vriendinnen we gaan. Wat moet ik dan doen?

Belangrijk is om vooraf goed af te spreken met hoeveel vriendinnen jullie willen deelnemen en aan welk weekend. Beide weekenden zijn misschien nu weer snel volgeboekt, in dat geval kun je geen extra vriendinnen meer opgeven. Je kunt per persoon twee tickets boeken, dus spreek vervolgens af wie er allemaal gaat reserveren, als je met een groep komt.

• Wat moet ik doen als ik alleen wil komen?

Het programma van Eva’s Vriendinnenweekend is helemaal gericht op vriendinnengroepen. We raden je daarom aan te kiezen voor een ander Eva-evenement. Wil je toch alleen komen, realiseer je dan wel dat het programma daar niet echt op is gericht.

• Wanneer krijg ik een ontvangstbevestiging? Wat moet ik doen als ik geen ontvangstbevestiging heb ontvangen? 

Na het insturen van een reservering meldt de website dat je reservering is ontvangen en dat je binnen enkele minuten via e-mail een ontvangstbevestiging zult ontvangen. Heb je na een uur nog geen ontvangstbevestiging ontvangen, controleer dan je spambox of ongewenste mail. Vind je de mail ook daar niet, maak dan geen nieuwe reservering, maar mail ons via reserveringen@eo.nl. Wij sturen dan nogmaals jouw ontvangstbevestiging naar je toe.

• Hoe kan ik reserveren bij CenterParcs of NH Zandvoort? 

Als boeker ontvang je een ontvangstbevestiging met daarin het reserveringsnummer. Met dit nummer kun jij inloggen bij de speciale boekingspagina’s van Center Parcs en NH Hotel Zandvoort. Speciaal voor Eva hanteren zij aangepaste tarieven.

• Kan ik me opgeven voor de wachtlijst?

Is Eva’s Vriendinnenweekend volgeboekt, dan kun je je opgeven voor de wachtlijst.  Zodra er plaatsen zijn vrijgekomen, ontvang je hiervan bericht. We kunnen geen informatie geven op welke plaats je op de wachtlijst staat. Bellen of mailen vergroot niet de kans dat je in aanmerking komt voor opengevallen plaatsen.

• Moet je je van tevoren aanmelden voor Eva’s Beachborrel?

Bij het reserveren van je Eva-weekendpas kun je je direct opgeven voor jou (en je vriendin) voor Eva’s Beachborrel op zaterdagavond 10 november of vrijdagavond 16 november. Dit kost € 7,50 per persoon. Er is een maximum van 350 personen voor Eva’s Beachborrel.

Mocht je je niet hebben opgegeven voor de Beachborrel, maar toch willen gaan, dan kun je bij aankomst op het weekend informeren of er nog plekken over zijn. Echter, vol = vol.

• Wat is het voordeel als je Eva-abonnee bent?

Als je Eva-abonnee bent, krijg je naast het magazine ook korting op de Eva-events. Bij Eva’s Vriendinnenweekend krijg je maar liefst € 15,- korting per persoon op je weekendpas! Mocht je nog geen abonnee zijn, dan kun je dit bij het formulier wel worden. Je profiteert dan direct van de korting. Let wel: onze activiteiten zijn wel ledenactiviteiten. Mocht je ervoor kiezen om geen Eva-abonnee te willen worden, dan moet je wel zeker EO-lid zijn om naar het weekend te kunnen komen.

• Waarom is het verplicht, dat elk deelnemer persoonlijk EO-lid is? Ik wil geen EO-lid worden, kan ik dan wel deelnemen? 

Eva’s Vriendinnenweekend is een ledenactiviteit van de EO. De EO mag dit event alleen voor haar leden organiseren. Daarom is het niet mogelijk om deel te nemen als je geen lid bent van de EO. Geef je aan EO-lid te zijn, maar blijkt dit na controle niet het geval te zijn, dan word je alsnog automatisch lid gemaakt.

• Hoe weet ik of ik EO-lid ben? 

Je bent EO-lid in een van de volgende gevallen: je hebt een EO-lidmaatschap à € 15,- per jaar. Of je hebt een Visie- of Eva-abonnement en had daarbij geen bezwaar om gratis mee te tellen als EO-lid. Of je bent BEAM-lid/supporter à €  15,- per jaar. Of je geeft een structurele gift aan de EO en hebt daarbij aangegeven gratis te willen meetellen als EO-lid. 

• Wanneer incasseert de EO het reserveringsbedrag?

De incasso van je reserveringsbedrag zal vanaf september plaatsvinden. Reserveer je na half september dan kun je binnen enkele weken na je boeking de afschrijving verwachten.

• Ik ben EO-lid of Eva-abonnee geworden tijdens het reserveren. Hoe wordt de betaling geregeld?

Dat bedrag wordt, anders dan het bedrag van je deelname, binnen enkele weken na aanmelding via een automatische incasso van het opgegeven rekeningnummer afgeschreven.

• Wanneer ontvangt iedereen haar eigen toegangsbewijs? Wat moet je doen als je geen toegangsbewijs hebt gekregen?

Eind oktober ontvangt iedereen haar toegangsbewijs via de e-mail. Deze moet worden uitgeprint en meegenomen naar Centerparcs om deel te kunnen nemen aan Eva’s Vriendinnenweeekend. Wanneer je na 25 oktober het toegangsbewijs niet hebt ontvangen, neem dan via reserveringen@eo.nl contact met ons op.

• Kan ik mijn reservering wijzigen?

Nee, je reservering kan niet meer gewijzigd worden.

• Kan ik mijn reservering annuleren?

Annuleren is mogelijk, maar hier zijn kosten aan verbonden.  

Annuleren tot 15 september € 7,50 administratiekosten.
Annuleren vanaf 16 september is niet meer mogelijk en kost het volledige bedrag.

Deze voorwaarden gelden voor beide weekenden.