Eva Logo

Heb je zin om er een paar dagen tussenuit te gaan met vriendinnen? Vind je het fijn om het samen gezellig te hebben en daarbij ook de diepgang te zoeken? Dan is Eva’s Vriendinnenweekend wat voor jou. Dit jaar gaan het Vriendinnenweekend verhuizen van Zandvoort naar....Egmond aan Zee!

Beide weekenden zijn volgeboekt!
Wil je toch graag aanwezig zijn? Sommige vrouwen die toch niet kunnen, verkopen hun kaartje op Facebook of Marktplaats.


Van 8 t/m 10 en 15 t/m 17 november 2019 staat Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee in het teken van het 10de Eva’s Vriendinnenweekend. Tijdens deze twee weekenden sluiten we ons jaarthema Op weg naar Vrijheid feestelijk af, waarbij het christelijke volkslied Amazing Grace de rode draad zal zijn.

Waarom verhuizen naar Egmond aan Zee?

We hebben heel veel jaren met ontzettend veel plezier Eva’s Vriendinnenweekenden gevierd bij CenterParcs in Zandvoort aan Zee. Helaas kunnen we daar niet meer terecht. Dus gaan we verhuizen.

Niet getreurd, we hebben opnieuw een prachtige locatie voor Eva’s Vriendinnenweekend gevonden: Hotel Zuiderduin. Het hotel ligt op slechts 250 meter van de kust in Noord-Holland en midden in het gezellige centrum van Egmond aan Zee. Liever geen hotelkamer maar een huisje? Het Roompot Kustpark ligt vlakbij het hotel en biedt verschillende verblijfsmogelijkheden.