Eva Logo

Door de nieuwe locatie, is er dit jaar veel meer gelegenheid om te snuffelen en te shoppen tijdens Eva's Vriendinnenweekend. In een grote lounge staan veel meer stands. Kom gezellig langs op Eva's Martkplein, waar van alles te doen is. Een greep uit de stands die je op Eva's Marktplein vindt, inclusief speciale Eva-aanbiedingen, staat hieronder.

Vergeet niet om contant geld mee te nemen, je kunt namelijk niet bij elke stand pinnnen (eventueel kun je bij de pinautomaat op 5 minuten van het het hotel contant geld opnemen).
 

Adaja

Design een uniek sieraad bij de stand van Adája. Kies uit meer dan 100 verschillende bedels met christelijke symboliek en allerlei diverse kleuren en materialen als leren armbanden, elastiek en rvs kettingen. Ook hebben we en breed aanbod van kant & klare sieraden als tekstkettingen en oorbellen. Voor inspiratie kunt alvast kijken op de website www.adaja.nl.
 

Afvlaggen.nl

Meer informatie: www.gavlaggen.nl. Alleen weekend 1.
 

Bijbel-In

Alleen weekend 2.
 

By Paris Sjaals

Handgemaakte sjaals. Alleen weekend 1.


Dagelijkse Broodkruimels
 


Door Liefde

Alleen weekend 2.
 

Dorcas

Alleen weekend 2.
 

Hadassa Wellness

Bij de stand van Hadassa Wellness kun je terecht voor een ontspannen rugmassage. Ook maak je kans op een gratis massage of 2e persoon gratis voor een arrangement voor twee! In Leiderdorp vind je de christelijke privé-wellness waar u heerlijk kunt ontspannen in de jacuzzi en sauna. Je wordt verwend met allerlei lekkernijen als verse smoothies, Turkse thee, Turks fruit, nootjes en een ontspanningsmassage. Een arrangement kost 62,50 p.p. en een kennismakings-massage of Beauty behandeling met Mirre kost 29,95. Kijk voor meer informatie op www.hadassawellness.nl.

Herstel-plaats

Individuele en relatie therapie
Trauma therapie 
EMDR 

Meer informatie: www.herstel-plaats.nl/
 

Move your mountain

Alleen weekend 2.
 

Operando

Alleen weekend 1.
 

Sieraad met een boodschap

Voor het derde jaar op rij zijn wij aanwezig met een stand van Sieraad met een Boodschap op Eva’s vriendinnenweekend. Dit jaar maar beide weekenden! Op onze stand vind je natuurlijk weer onze wikkelarmbanden, rvs sieraden, horloges, kindersieraden, polsbandjes, sleutelhangers en pasbeschermers.

We hebben ook een leuke ‘Vriendinnenaanbieding’: de ‘Tweewikkel armband Eva’ van € 12,95 voor € 9,95. Kortom, we hebben voor iedereen iets leuks en zien er naar uit je te ontmoeten.

 

Spiritcards.nl

Wij verwelkomen je graag bij onze stand tijdens beide weekenden! We geloven en merken dat het woord van God vol zit met bemoedigingen, woorden van troost en teksten die houvast kunnen bieden in fijne en onzekere tijden. We zien het als een voorrecht en uitdaging om onze kaarten en producten niet alleen mooi, maar ook vanuit Gods Geest te ontwerpen: Spiritcards! Onze stand staat vol met producten waarvan we hopen dat mensen er blij van worden: onder andere kaarten, cadeautjes, sieraden en verzorgingsproducten. Verwen jezelf of bemoedig iemand om wie je geeft, wij helpen en denken graag met je mee! Voel je vrij om een kijkje te komen nemen, we vertellen je graag meer over onze webshop en producten!
 

Textiel uit Vietnam

Met de opbrengst worden goede doelen in Vietnam gesteund.
 

Tre-Amici-Wijnen

Wij importeren wijn vanuit Italië, en uit een paar landen daaromheen, van kleine wijnbedrijven die we zelf hebben bezocht. Het contact met de wijnboeren, hun passie en verhaal is onderdeel van het ruiken, proeven en smaken van de wijn. Tijdens Eva's vriendinnenweekenden zijn wij met een stand aanwezig en zijn onze wijnen, scherp geprijsd. We hebben ook leuke kado-aanbiedingen speciaal voor het vriendinnenweekend. Hoe mooi is het om aan het eind van de avond op je hotelkamer samen de indrukken van de dag door te nemen met een goed glas wijn? Of om een flesje wijn mee naar huis te nemen en je verhaal van het weekend te delen met de thuisblijvers. We ontmoeten jullie graag bij onze stand. Zie ook: www.tre-amici-wijnen.nl.
 

Yssa

Alleen weekend 1.