Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Veelgestelde vragen en antwoorden op een rijtje…


Voor wie is Eva’s Vriendinnenweekend bedoeld?

Onze Eva-events worden georganiseerd voor vrouwen vanaf 18 jaar. We raden aan om ook als je borstvoeding geeft, je baby thuis te laten. Indien nodig kunnen we een kolfruimte voor je regelen.


Vanaf wanneer kan ik reserveren?

Vanaf dinsdag 7 mei 10.00 uur kun je je toegangsbewijs voor Eva’s Vriendinnenweekend boeken. Hiermee krijg je toegang tot alle onderdelen van het weekend. Klik hiervoor op Reserveren.

Vanaf dinsdag 7 mei 10.00 uur kun je bij Hotel Zuiderduin of Roompot Vakantiepark een huisje of kamer boeken. NB: Dit is pas mogelijk NADAT je je toegangsbewijs hebt geboekt! Bij het boeken van je accommodatie wordt er om je reserveringsnummer van de EO gevraagd.


Wat zijn de kosten van het hele weekend?

Voor deelname aan het weekend is de aanschaf van het toegangsbewijs (e-ticket) verplicht. De kosten hiervan zijn € 95,- excl. € 2,50 reserveringskosten. Bij aankomst krijg je een polsbandje: daarmee heb je toegang tot alle programma-onderdelen van het weekend.

Daarbij komen nog de kosten van je overnachtingen en eten en drinken. Met Zuiderduin en Roompot Vakantiepark Egmond aan Zee hebben we speciale prijsafspraken gemaakt om de kosten van je accommodatie aantrekkelijk te maken. Zie hiervoor het tabje ‘Praktisch’.

• Prijs van het toegangsbewijs voor Eva’s Vriendinnenweekend:

Deelname aan het programma van Eva’s Vriendinnenweekend kost €95,-. Bij je boeking komen er nog €2,50 reserveringskosten bij. De reservering is persoonlijk. Iedereen boekt haar eigen toegangsbewijs: er kan maximaal 1 toegangsbewijs per persoon geboekt worden.

Eva’s Vriendinnenweekend is exclusief toegankelijk voor Eva-abonnees. Ben je geen abonnee en wil je wel naar Eva’Vriendinnenweekend? Dan kun je je aanmelden voor bij je reservering. De kosten van het abonnement komen er dan nog bij.
 

Welke informatie heb ik nodig om te kunnen boeken?

Bij het reserveren van je toegangsbewijs moet je je naam, adres, woonplaats, telefoonnummers, e-mailadres, geboortedatum en bankrekeningnummer invullen. Zorg dus dat je deze gegevens bij de hand hebt.


Ik weet nog niet met hoeveel vriendinnen we gaan. Wat moet ik dan doen?

Belangrijk is om vooraf goed af te spreken met hoeveel vriendinnen jullie willen deelnemen en aan welk weekend. Beide weekenden zijn misschien nu weer snel volgeboekt, in dat geval kun je geen extra vriendinnen meer opgeven. Je kunt per persoon 1 ticket boeken, dus spreek vervolgens af wie er allemaal gaat reserveren, als je met een groep komt. We raden aan dat iedereen haar eigen ticket reserveert, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het invullen van je bankgegevens e.d.


Wat moet ik doen als ik alleen wil komen?

Het programma van Eva’s Vriendinnenweekend is helemaal gericht op vriendinnengroepen. We raden je daarom aan te kiezen voor een ander Eva-evenement. Wil je toch alleen komen, realiseer je dan wel dat het programma daar niet echt op is gericht.


Wanneer krijg ik een ontvangstbevestiging? Wat moet ik doen als ik geen ontvangstbevestiging heb ontvangen? 

Na het insturen van een reservering meldt de website dat je reservering is ontvangen en dat je binnen enkele minuten via e-mail een mailbevestiging zult ontvangen. Deze mailbevestiging is het bewijs van je definitieve reservering. Je kunt voordat je het scherm wegklikt even een foto maken van de reservering.

In je mailbevestiging staat je reserveringsnummer, niet het betreffende weekend dat je hebt gekozen. Dus controleer dit goed voor je je reservering bevestigt!

Heb je na een uur nog geen mailbevestiging ontvangen, controleer dan je spambox of ongewenste mail. Vind je de mail ook daar niet, maak dan geen nieuwe reservering, maar mail ons via [email protected]. Wij sturen dan nogmaals jouw mailbevestiging naar je toe.

Hoe kan ik reserveren bij Zuiderduin of Roompot?

Na het reserveren van je toegangsbewijs ontvang je een mailbevestiging met daarin het reserveringsnummer. Met dit nummer kun jij reserveren bij de speciale boekingspagina’s van Zuiderduin en Roompot Vakantiepark Egmond aan Zee. Speciaal voor Eva hanteren zij aangepaste tarieven.

De links naar de speciale boekingspagina’s vind je in de mailbevestiging. Bij het reserveren van je accommodatie word je gevraagd om je reserveringsnummer in te vullen in het daarvoor bestemde veld. NB: je dient dus eerst je deelname aan het weekend te reserveren, pas daarna je accommodatie!
 

Moeten zowel ik, als mijn vriendinnen, allemaal een hotelkamer of chalet reserveren nadat we ons toegangsbewijs hebben geboekt?

Nee. Als je samen met één of twee vriendinnen naar Eva's Vriendinnenweekend gaat, boeken jullie allemaal jullie eigen toegangsbewijs, maar slechts één van jullie hoeft vervolgens de hotelkamer te boeken. Datzelfde geldt als je met een groepje van 4-6 vriendinnen een chalet boekt. Als de groep met wie je reist groter is, is het natuurlijk de bedoeling dat twee of meer vriendinnen een hotelkamer of chalet boeken, afhankelijk van de groepsgrootte. 


Kan ik me opgeven voor de wachtlijst? 


Is Eva’s Vriendinnenweekend volgeboekt, dan kun je je opgeven voor de wachtlijst.  Zodra er plaatsen zijn vrijgekomen, ontvang je hiervan bericht. We kunnen geen informatie geven op welke plaats je op de wachtlijst staat. Bellen of mailen vergroot niet de kans dat je in aanmerking komt voor opengevallen plaatsen.


Waarom is het verplicht, dat elk deelnemer persoonlijk Eva-abonnee is?

Eva’s Vriendinnenweekend is een ledenactiviteit van de EO. De EO mag dit event alleen voor haar leden organiseren. Het bestaansrecht van Eva en van onze events komt voort uit ons magazine. Met ingang van heden hebben we daarom besloten dat Eva’s Vriendinnenweekend alleen toegankelijk is voor Eva-abonnees. Ben je geen abonnee en wil je wel naar Eva’Vriendinnenweekend? Dan kun je je aanmelden bij je reservering. Kies hiervoor de optie: Reserveren – Ik ben geen Eva-abonnee en klik daarna op Reserveren – Ik word abonnee

Geef je aan Eva-abonnee te zijn, maar blijkt dit na controle achteraf niet het geval te zijn, dan word je alsnog automatisch lid gemaakt.


Hoe weet ik of ik Eva-abonnee ben? 

Als je Eva-abonnee bent, ontvang je automatisch Eva-magazine in je brievenbus. Daardoor kun je zeker weten dat je Eva-abonnee bent.


Wanneer incasseert de EO het reserveringsbedrag?

De incasso van je reserveringsbedrag zal vanaf begin juli 2019 plaatsvinden. Reserveer je na 1 juli dan kun je binnen enkele weken na je boeking de afschrijving verwachten.


Ik ben Eva-abonnee geworden tijdens het reserveren. Hoe wordt de betaling geregeld?

Dat bedrag wordt in dezelfde tijd als het bedrag van je deelname via een automatische incasso van het opgegeven rekeningnummer afgeschreven.


Wanneer ontvangt iedereen haar eigen toegangsbewijs? Wat moet je doen als je geen toegangsbewijs hebt gekregen?

Eind oktober ontvangt iedereen haar toegangsbewijs (e-ticket) via de e-mail. Deze moet worden uitgeprint en meegenomen naar Hotel Zuiderduin om deel te kunnen nemen aan Eva’s Vriendinnenweeekend. Wanneer je na 25 oktober het toegangsbewijs nog niet hebt ontvangen, neem dan via [email protected] contact met ons op.

Bij aankomst lever je je e-ticket in en ontvang je een polsbandje. Deze wordt op diverse momenten gecontroleerd, dus zorg dat je deze het hele weekend zichtbaar draagt om je pols. Dus niet aan je tas of jas!


Kan ik mijn reservering wijzigen?

Nee, je reservering kan niet meer gewijzigd worden.


Kan ik mijn reservering annuleren?

Helaas is het niet meer mogelijk om je reservering te annuleren.


Als ik door omstandigheden écht niet kan, kan dan iemand anders mijn plaats overnemen?  

We kunnen geen reservering wijzigen. Als er iemand ziek wordt of door andere omstandigheden niet kan, dan kan het ticket onderling doorverkocht worden. Maar de wijziging kan niet officieel verwerkt worden door de EO qua financiën, dus dat is je eigen verantwoordelijkheid. Mocht het gebeuren dat er iemand anders komt i.p.v. degene die heeft gereserveerd, dan raden we aan om even een mailtje te sturen naar [email protected]. Dan is het Eva-team op de hoogte van de wisseling.