Eva Logo

Locatie

Dit jaar gaan we met Eva’s Vriendinnenweekend naar Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee!

Het adres:
Zeeweg 52
1931 VL Egmond aan Zee
072 750 2000

PARKEREN

Parkeren bij Hotel Zuiderduin is alleen voor hotelgasten. Gasten die geen kamer hebben geboekt, kunnen buiten het hotelterrein parkeren. Op het kaartje staan de verschillende parkeergelegenheden in Egmond aan Zee aangegeven.

To do tijdens Eva's Vriendinnenweekend

Het programma tijdens het weekend is goedgevuld, maar natuurlijk is er ook alle ruimte om lekker met je vriendin(nen) op pad te gaan. Wij hebben alvast wat tips voor je op een rij gezet.

Lekker eten in hotel Zuiderduin

Je mag natuurlijk eten wat en waar je maar wilt, maar we hebben wel een suggestie. In hotel Zuiderduin kun je genieten van een speciaal Eva lunch- en/of dinerbuffetarrangement. Bekijk de arrangementen hier.

Ontdek Egmond in de Paardentram

Hoe leuk, ontdek het mooie Egmond aan Zee in een paardentram! Voor slechts € 5,50 per persoon kun je op zaterdagmiddag een rit van zo'n 1,5 uur maken. O.a. door de prachtige duinen van Egmond. Inschrijven kan tijdens het weekend bij de receptie van het Roompotpark. Wil je zeker weten een plekje bemachtigen? Bel of mail dan even met de receptie van het Roompotpark in Egmond: 0725 061 702 / [email protected].