Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Locatie

Dit jaar gaan we met Eva’s Vriendinnenweekend naar Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee!
Hier kun je kiezen voor verschillende manieren om te overnachten. Dat is mogelijk bij Hotel Zuiderduin of bij Roompot Kustpark. De chalets van Roompot ligt 1 ½ km verderop (ca 5 minuten met de auto rijden).

Hotel Zuiderduin

Als je in Hotel Zuiderduin wilt slapen, kun je ondermeer kiezen voor:

 • Een hotelkamer 2p, incl ontbijt:                                € 95,- voor 2 nachten, per persoon
 • Een hotelkamer 3p, incl ontbijt:                                € 90,- voor 2 nachten, per persoon
 • Een 2-kamerappartement, excl ontbijt:                 € 86,- voor 2 nachten, per persoon
 • Een 3-kamerappartement, excl ontbijt:                 € 79,- voor 2 nachten, per persoon

Prijzen zijn t/m zondagmiddag 17.00 uur, inclusief opgemaakte bedden en eindschoonmaak. De appartementen hebben 2, resp. 3 badkamers.

 • Nachtje bijboeken, tot maandagochtend? Dat kan. De kosten voor een nacht extra in het hotel zijn € 25,- per persoon per nacht (dus € 50,- per kamer). De hotelappartementen kosten € 75,- resp. € 100,- per nacht extra (per appartement). 
 • Ook is het mogelijk om diverse extra arrangementen te boeken voor ontbijt, lunch en diner. Dit kan ook als je hier niet slaapt.
 • Let op: als je samen met één of twee vriendinnen naar Eva's Vriendinnenweekend gaat, boeken jullie allemaal jullie eigen toegangsbewijs, maar slechts één van jullie hoeft vervolgens de hotelkamer te boeken. 

Roompot Kustpark

Als je bij Roompot Kustpark wilt slapen, kun je kiezen voor:

 • Een 4p-chalet, excl ontbijt:                                        € 54,- voor 3 nachten, per persoon
 • Een 6p-chalet, excl ontbijt:                                        € 43,- voor 3 nachten, per persoon

Prijzen zijn t/m maandagochtend 10.00 uur, inclusief opgemaakte bedden en eindschoonmaak. Ook hier is het mogelijk om diverse extra arrangementen te boeken op het gebied van eten en drinken.

 • Let op: Roompot ligt op 1 ½ km afstand van Zuiderduin, neem dit mee in je overweging!
 • Bovenstaande prijzen zijn een indicatie, dus kunnen iets afwijken. Toeristenbelasting is nog niet inbegrepen.
 • Vanaf 7 mei, als je je Eva-toegangsbewijs hebt geboekt, krijg je een link voor toegang tot de speciale boekingspagina’s.
 • Let op: als je samen met een groepje (4-6) vriendinnen naar Eva's Vriendinnenweekend gaat, boeken jullie allemaal jullie eigen toegangsbewijs, maar slechts één van jullie hoeft vervolgens de chalet te boeken.

To do tijdens Eva's Vriendinnenweekend

Het programma tijdens het weekend is goedgevuld, maar natuurlijk is er ook alle ruimte om lekker met je vriendin(nen) op pad te gaan. Wij hebben alvast wat tips voor je op een rij gezet.

Lekker eten in hotel Zuiderduin

Je mag natuurlijk eten wat en waar je maar wilt, maar we hebben wel een suggestie. In hotel Zuiderduin kun je genieten van een speciaal Eva lunch- en/of dinerbuffetarrangement. Bekijk de arrangementen hier.

Ontdek Egmond in de Paardentram

Hoe leuk, ontdek het mooie Egmond aan Zee in een paardentram! Voor slechts € 5,50 per persoon kun je op zaterdagmiddag een rit van zo'n 1,5 uur maken. O.a. door de prachtige duinen van Egmond. Inschrijven kan tijdens het weekend bij de receptie van het Roompotpark. Wil je zeker weten een plekje bemachtigen? Bel of mail dan even met de receptie van het Roompotpark in Egmond: 0725 061 702 / [email protected].