Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Eva's Vriendinnenweekend 2019 - Praktisch

Toegangsprijs

Deelname aan Eva’s Vriendinnenweekend kost €95,- per persoon. Daarvoor krijg je toegang tot alle programma-onderdelen van vrijdagavond tot en met zondagmiddag. Daarnaast is er per dag een kopje koffie of thee inbegrepen. Aanmelden is mogelijk vanaf dinsdag 7 mei.

Overnachting en eten en (ander) drinken zijn niet inbegrepen. Na het boeken van je weekendpas, kun je via de speciale link kiezen voor diverse manier om te overnachten en te kiezen voor maaltijdopties. Kijk onder het kopje 'Overnachten' voor meer info.

 

Alleen voor Eva-abonnees

Het bestaansrecht van Eva en van onze events komt voort uit ons magazine. Met ingang van heden hebben we daarom besloten dat Eva’s Vriendinnenweekend alleen toegankelijk is voor Eva-abonnees. Ben je geen abonnee en wil je wel naar Eva’s Vriendinnenweekend? Dan kun je je aanmelden voor een jaarabonnement (€ 25,- voor het eerste jaar).

 

Voor vrouwen

Onze events worden voor vrouwen georganiseerd, vanaf 18 jaar. Je mag komen met je vriendin, zus, moeder of dochter en er is geen leeftijdsgrens. Het is niet de bedoeling dat je je man, baby of kinderen meebrengt. Mocht je borstvoeding geven, dan kunnen wij een kolfruimte en koeling voor je regelen. Stuur dan een mail naar [email protected]

 

Overnachten

Dit jaar gaan we met Eva’s Vriendinnenweekend naar Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee!

Hier kun je kiezen voor verschillende manieren om te overnachten. Dat is mogelijk bij Hotel Zuiderduin of bij Roompot Kustpark. De chalets van Roompot ligt 1 ½ km verderop (ca 5 minuten met de auto rijden).

Eind april volgt via de Eva-nieuwsbrief meer info over de diverse mogelijkheden van verblijf, met foto’s en prijzen met de sites van Zuiderduin en Roompot zelf. Als je alle info hierover wilt zien en ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Om vast even na te kunnen denken wat je het liefst wilt, hierbij een indicatie van de prijzen:

Hotel Zuiderduin

Als je in Hotel Zuiderduin wilt slapen, kun je ondermeer kiezen voor:

 • Een hotelkamer 2p, incl ontbijt:                                €95,- voor 2 nachten, per persoon
 • Een hotelkamer 3p, incl ontbijt:                                €90,- voor 2 nachten, per persoon
 • Een 2-kamerappartement, excl ontbijt:                 €86,-, voor 2 nachten, per persoon
 • Een 3-kamerappartement, excl ontbijt:                 €79,-, voor 2 nachten, per persoon

Prijzen zijn t/m zondagmiddag 17.00 uur, inclusief opgemaakte bedden en eindschoonmaak. De appartementen hebben 2, resp. 3 badkamers.

 • Nachtje bijboeken, tot maandagochtend? Dat kan. De kosten voor een nacht extra in het hotel zijn €25,- per persoon per nacht (dus €50,- per kamer). De hotelappartementen kosten €75,- resp. €100,- per nacht extra (per appartement). 
 • Ook is het mogelijk om diverse extra arrangementen te boeken voor ontbijt, lunch en diner. Dit kan ook als je hier niet slaapt.
 • Let op: als je samen met één of twee vriendinnen naar Eva's Vriendinnenweekend gaat, boeken jullie allemaal jullie eigen toegangsbewijs, maar slechts één van jullie hoeft vervolgens de hotelkamer te boeken. 
   

Roompot Kustpark

Als je bij Roompot Kustpark wilt slapen, kun je kiezen voor:

 • Een 4p-chalet, excl ontbijt:                                        €54,- voor 3 nachten, per persoon
 • Een 6p-chalet, excl ontbijt:                                        €43,- voor 3 nachten, per persoon

 

Prijzen zijn t/m maandagochtend 10.00 uur, inclusief opgemaakte bedden en eindschoonmaak. Ook hier is het mogelijk om diverse extra arrangementen te boeken op het gebied van eten en drinken.

 • Let op: Roompot ligt op 1 ½ km afstand van Zuiderduin, neem dit mee in je overweging!
 • Bovenstaande prijzen zijn een indicatie, dus kunnen iets afwijken. Toeristenbelasting is nog niet inbegrepen.
 • Vanaf 7 mei, als je je Eva-toegangsbewijs hebt geboekt, krijg je een link voor toegang tot de speciale boekingspagina’s.
 • Let op: als je samen met een groepje (4-6) vriendinnen naar Eva's Vriendinnenweekend gaat, boeken jullie allemaal jullie eigen toegangsbewijs, maar slechts één van jullie hoeft vervolgens de chalet te boeken.