Eva Logo

Wat gaan we tijdens Eva’s Vriendinnenweekend doen?

Het plenaire programma begint beide weekenden op vrijdagavond om 20.00 uur.
Zondagmiddag sluiten we rond 16.00 uur af.

Spreker

Spreker van het weekend is Wim Grandia. Hij zal dieper ingaan op het verhaal van de twee zonen. Ieder met zijn eigen valkuilen en uitdagingen. In wie herken jij je het meest?

Theatervoorstelling Amazing Grace

Opnieuw bereiden we een muzikale theatervoorstelling voor! Hierin duiken we onder meer in het leven van John Newton – de man die het lied Amazing Grace schreef en van wie we het afgelopen jaar in het Eva-magazine brieven hebben gelezen. Maar we ontmoeten ook andere personages die een vrijheidstocht maken…

Muziek

Pianiste en zangeres Denise Brand zal dit jaar, samen met haar band, ook weer verantwoordelijk zijn voor de muzikale bijdrage tijdens het weekend. Zowel voor de theatervoorstelling als tijdens de worshipmomenten.

Kledingruilparty

Het Vriendinnenweekend is hét moment om van die ene broek die net niet lekker zit of die bloes die je toch niet zo mooi staat af te komen. We organiseren namelijk een kledingruilparty; Eva's Swaparoo.

Stands

Dit jaar zijn er nog meer stands dan voorgaande jaren. Op Eva's Marktplein kun je heerlijk rondneuzen tussen allerlei leuks en moois. Van mooie kaarten en boeken tot sieraden en wijn. Genoeg om jezelf eens lekker te verwennen. En/of het thuisfront natuurlijk.

Stilteruimte

Op zaterdagmiddag kun je even stil worden in Eva’s Stilteruimte. Een plek van rust en ontmoeting met God. 

Film

Op zaterdag om 15.00 uur draait de film 'Hidden figures' in de plenaire zaal.

Eva’s goede doel

Samen maken we een vuist tegen slavernij!

In het jaar dat Eva Op weg gaat naar Vrijheid, slaan we samen met International Justice Mission (IJM) de handen ineen tegen de slavenhandelaren in Ghana. Tienduizenden kinderen worden door hen uitgebuit om onder erbarmelijke omstandigheden te werken in de visindustrie op het Voltameer. Dit jaar willen we zoveel mogelijk kindslaven bevrijden! 
eva.eo.nl/goede-doel-2019/

Presentatie

De presentatie van het weekend is in handen van Minella van Bergeijk.