Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Eva's Vriendinnenweekend 2019 - Reserveer

Wat leuk dat je wilt reserveren voor Eva’s Vriendinnenweekend 2019! Afgelopen dinsdag gingen de lijnen open en de reserveringen stroomden binnen! Daar werden we natuurlijk heel blij van. Helaas zijn beide weekenden nu uitverkocht. Mocht je nog geen ticket hebben geboekt, houd dan onze website in de gaten: binnenkort kun je je inschrijven voor een wachtlijst.


Reserveren voor Eva’s Vriendinnenweekend verloopt in 2 stappen:

  1. Je reserveert een toegangskaart voor deelname aan het hele weekendprogramma van vrijdagavond tot en met zondagmiddag. De kosten hiervan zijn €95,- , excl reserveringskosten van €2,50. Per dag is hier een drankje bij inbegrepen.
  2. Je reserveert een accommodatie voor je overnachtingen bij Hotel Zuiderduin of Roompot Vakantiepark in Egmond aan Zee. Er worden nu, maar ook in een later stadium, mogelijkheden geboden om eten en drinken erbij te reserveren.


Belangrijk om te weten:

  • Voor deelname aan het programma is het toegangsbewijs verplicht. Je ontvangt bij aankomst een polsbandje; deze dien je het hele weekend om te houden.
  • Met Hotel Zuiderduin en Roompot Vakantiepark zijn speciale, gunstige prijsafspraken gemaakt voor overnachtingen en eten en drinken. Bij beiden ontvang je bij aankomst ook een warm ‘Eva-welkom’. We raden dus aan om bij een van deze aanbieders te boeken.

 

Profiteren van de speciale prijzen bij Zuiderduin en Roompot?

De links voor de speciale boekingspagina’s van Zuiderduin en Roompot vind je in de mailbevestiging van je Eva-toegangsbewijs.


Beide Vriendinnenweekenden zijn volgeboekt! Reserveren kan dus niet meer. Houd onze website in de gaten: binnenkort kun je je inschrijven voor een wachtlijst.