Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Eva Logo

Eva's Zomerfestival 2017

Het is feest: de EO wordt 50 jaar en Eva 20 jaar! In het weekend van 23 juni is er daarom een speciaal feestweekend met activiteiten van Nederland Zingt, Visie, en natuurlijk Eva. wij willen onze verjaardag vieren met jou tijdens ons allereerste Eva's Zomerfestival! Een feestje dat je niet wilt missen!

Op 23 juni heten we je van harte welkom op Eva's Zomerfestival. Op het grote grasveld naast het EO-gebouw waan je je een middag en avond in zomerse sferen met lange picknicktafels, relaxte zitjes en vrolijke livemuziek. Naast verschillende artiesten zijn cabaret, workshops en inspirerende sprekers de hoofdingrediënten van dit feestelijke evenement. Ook vind je er leuke stands en mobiele keukentjes die het festival omtoveren tot een culinair openluchtrestaurant. 's Avonds is er muziek tijdens Vrienden van Eva-live: een spetterend concert van verschillende muzikanten.

Om halfvier opent Eva’s Zomerfestival haar deuren. Je hebt dan alle tijd om het festivalterrein te verkennen, langs de verschillende kraampjes te slenteren en een hapje te eten bij de verschillende food trucks. Na de 'opening' door Minella starten de verschillende festival-onderdelen: workshops, muziek en live interviews.

Meer informatie over de verschillende festival-onderdelen vind je onder het kopje 'Festival onderdelen'. Houd deze website in de gaten, want er komen regelmatig nieuwe ingrediënten bij om dit festival tot een sprankelend feest te maken!

Meer weten over de andere activiteiten in het jubileumweekend van de EO? Kijk op voor meer info op eo.nl/50jaar!

Eva's Zomerfestival in het kort

Wanneer: 23 juni
Tijd: 15.30-22.00 uur
Met medewerking van o.a.:
Elise Mannah, Trinity, Matthijn Buwalda & TimZingt
Kosten: €28,50 p.p. + reserveringskosten (€2,50 per reservering). Ben je Eva-abonnee, dan krijg je €5,- korting en betaal je €23,50 + reserveringskosten (E 2,50 per reservering). Je mag een introducee voor deze kortingsprijs meenemen.
Waar: Het grasveld naast het EO-gebouw, Oude Amersfoortseweg 79, Hilversum

Reserveren kan vanaf vrijdag 10 februari, 10.00 uur. Wees er snel bij en vier dit Zomerfestival met ons mee!