Eva Logo

Naast alle festival-onderdelen, is er aansluitend van alles te beleven op het festivalterrein. Lekker eten, drinken en inspiratie!

Bake Sale voor Eva’s Goede Doel

Houd jij van bakken? Maak jij de lekkerste appeltaart, banoffee pie of sachertorte? Dan zijn we op zoek naar jou! We organiseren namelijk Eva’s Zomerfestival Bake Sale voor Eva’s Goede Doel in Namibië. Bak een taart voor Beautiful Kidz en neem hem mee naar het festival. Het opgehaalde bedrag met de verkoop van de taartpunten draagt bij aan projecten voor kinderen en (tiener)moeders. Voor meer info: eva.eo.nl/namibie. De lekkerste en origineelste taart wordt beloond met een prijs en vermelding in Eva-magazine. Ben je geinteresseerd? Stuur zo snel mogelijk een mail naar eva@eo.nl, onder vermelding van 'Eva's Bake Sale'.

Foodtrucks

Verschillende restaurants op wielen zorgen ervoor dat je heerlijk kunt genieten van lekker eten en drinken uit verschillende keukens.

Stands

Als je vaker op een Eva-evenement bent geweest, dan weet je hoe leuk de stands altijd zijn. Van originele kaarten tot de laatste gospel-cd’s en trendy sieraden met een boodschap. Je vindt ze natuurlijk ook op het festival.

Redactie

Zonder jullie geen Eva. Maar ook geen Eva zonder redactie. Dus natuurlijk ontmoet je ze allemaal. Producers, crossmediaal- en eindredacteuren en projectleiders; ze zien ernaar uit je te ontmoeten. Check eva.eo.nl/team

Terug