Eva Logo

Eva's Zomerfestival 2017 - Festival onderdelen

Eva's Zomerfestival is een feest dat je niet wilt missen. Kom samen met je vriendinnen en heb een heerlijke middag en avond met elkaar.

Om 15.30 uur gaan de deuren van het festivalterrein open en is er een heerlijk welkom met bubbels & bites.

Om 16.30 uur is de opening door hoofdredacteur Minella van Bergeijk, gevolgd door een inspirerende TED-talk door Wilma Veen. Wilma zal tijdens het festival ook live schilderen en samen met de bezoeker een speciaal kunstwerk maken.

Vanaf 17.15 uur kun je terecht bij verschillende festival-onderdelen, die elkaar afwisselen en meerdere keren worden gegeven. Aan jou de keuze welke je wilt bijwonen:

 • Minella meets-café
  Aan de hand van het Onze Vader gaat Minella in gesprek met Kinga, zangeres van Sela, over geloof, liefde, schuld en ‘hemel op aarde’. Maar uiteraard blijft het bij deze prachtige zangeres niet bij praten alleen; ze ziet ernaar uit om ook wat songs van haar album te zingen.
 • Singer/songwriter-optredens
  Laat je verrassen en geniet van singer/songwriter Delise; een nieuw vrouwelijk muzikaal talent op het Eva-podium. Verliefd geworden op het maken van muziek besluit Delise op jonge leeftijd al haar vrije tijd te stoppen in het studeren op verschillende melodieën en werkt ze aan songteksten. Inmiddels heeft Delise al aardig wat muzikale vlieguren achter de rug en inmiddels ook een eigen album op haar naam met de titel Beloofd.
 • Workshop: Sprekend jezelf
  Vind jij het lastig om het woord te nemen als iedereen naar je kijkt? Laat jij liever een ander de aankondigingen doen tijdens de dienst? Denk jij dat jij het niet in je hebt om te spreken, maar zou je het stiekem best wel willen? Dan mag je deze workshop niet missen! Gabriëlle Dik is presentatiecoach en gelooft dat ook jij alles al hebt ontvangen om jezelf en je boodschap krachtig te presenteren. Ontspannen en op een manier die bij jou past.
 • Op reis door het Onze Vader
  Tijdens Eva’s Zomerfestival kun je in de prachtige EO-kapel ook even de rust opzoeken en virtueel reizen door het Onze Vader (Eva’s jaarthema). Laat je inspireren door stil te staan bij de volheid van dit gebed met aandacht voor aanbidding, voorbede, volharding, geestelijke strijd en luisteren. Ronald Koops begeleidt de stilte met rustgevende aanbiddingsmuziek. Samen met Elise Mannah wordt een speciale versie van het Onze Vader ten gehore gebracht.
 • Heel Eva Bakt
  Eva’s zomerfestival verwelkomt de winnares van Heel Holland bakt, Annemarie Pronk. Annemarie zal verschillende culinaire demonstraties geven en trakteert je naast heerlijkste baksels ook op een feest van herkenning. Met klassieke recepten uit haar bakboek worden alledaagse momenten weer heerlijk en bijzonder. Dat is bakken met liefde! Ook is Annemarie jury-voorzitter van Eva’s Zomerfestival Bake Sale voor Eva’s Goede Doel in Namibië.
 • Do it your self!
  Ontdek de laatste trend op creatief gebied. Volg de tofste workshops met de leukst DIY-items. Aanmelden voor de workshops doe je op het festival zelf. De eventuele extra kosten kun je ter plekke (cash of via een machtigingskaart) voldoen. Hieronder vind je meer informatie over de workshops:

Pimp je plantenpot

Haal nog meer planten in huis! Tijdens deze DIY gaan we aan de slag met het pimpen van je plantenpot. Ga met tape en verf aan de slag en maak de mooiste creaties. Na afloop krijg je je eigen potje met een plantje naar keuze mee naar huis. Een leuke herinnering aan Eva's Zomerfestival!

Kosten: € 6,00 euro inclusief je eigen plantenpot en een plantje naar keuze

Duur: 20-30 minuten

Tijd: doorlopend

Personaliseer je kopje of je bord

Je gaat aan de slag met het personaliseren van je eigen kopje of bord. Met porseleinstiften en heel veel voorbeelden dagen we je uit je eigen koffiekopje of ontbijtbordje zo creatief mogelijk te versieren. En na afloop mag je hem natuurlijk mee naar huis nemen!

Kosten: € 5,00 euro inclusief je eigen kopje of bord

Duur: 20 - 30 minuten

Tijd: doorlopend

Handletteren.. met een penceel!

Kom langs bij de workshop Brushlettering en zet je eigen handgeschreven quote op papier! Je leert eerst de basistechniek van en zodra je het een beetje in de vingers hebt, zet je je favoriete tekst met inkt en een penseel op stevig papier. 

Kosten: € 4,- inclusief houten hanger waarbij je je quote leuk kunt ophangen

Duur: 20-30 minuten

Tijd: doorlopend

Vrienden van Eva-live

Eva’s Zomerfestival wordt afgesloten met een spetterend concert door verschillende muzikale vrienden van Eva. De vrienden van Trinity openen het concert en verwelkomen tijdens de avond onder andere de volgende artiesten: Matthijn Buwalda, Elise Mannah en Timzingt.

Terug