Eva Logo

Eva's Zomerwandeling 2017 - Extra's

Eten en drinken

Als je gaat wandelen, is goed eten en drinken altijd prettig. Neem een flesje water mee en bedenk of je zelf je lunch wilt meenemen of niet. Goed om te weten hierbij: 50/50 Hotel en Congrescentrum Belmont, het begin- en eindpunt van de wandeling, biedt op  20 mei enkele catering-arrangementen aan die je vrijblijvend kunt bijboeken wanneer je dit wilt. Speciaal voor Eva zijn de arrangementen aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Absoluut aan te raden! 

In het reserveringsformulier kun je als extra optie kiezen:

  • Eva Picknick à € 8,50 p.p.. Deze heeft als inhoud: 1 belegd luxe hard broodje met brie of zalm en sla en rauwkost, een muesli/notenbol, sinaasappelsap, handfruit en een candybar. Deze wordt meegegeven voor tijdens de wandeling in een tas of mand.

Let op: In verband met de inkoop door het hotel is het niet mogelijk om ter plaatse nog een Eva-picknick te bestellen.

Daarnaast kun je bij Hotel Belmont zelf bestellen:

  • Belmont Dinerbuffet à €18,50. Vanaf 17.00 uur kun je in het hotel genieten van een heerlijk Italiaans buffet. Deze wordt geserveerd vanaf 17.00 uur.

Let op: Reserveren voor het diner verloopt dus niet via het aanmeldingsformulier van Eva, maar rechtstreeks via Belmont: 0318 482 365. Heb je dieetwensen, bespreek dan direct wat mogelijk is.

Terug