Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Eva Logo

Kari Jobe worship night

Op 27 mei geeft Kari Jobe, een van Amerika’s bekendste worshipartiesten, een concert in de Basiliek in Veenendaal. En jij kunt VIP-gast zijn!

VIP-gast bij Kari Jobe - UITVERKOCHT -

Op 27 mei 2018 geeft Kari Jobe, een van Amerika’s bekendste worshipartiesten, een concert in de Basiliek in Veenendaal. In het voorprogramma kun je luisteren naar haar echtgenoot Cody Carnes.

Speciaal voor Eva-abonnees zijn er 75 VIP-kaarten verkrijgbaar. Deze tickets geven je naast het concert ook toegang tot een exclusieve Minella meets met Kari. Tijdens dit samenzijn zullen Kari en Cody een aantal liederen uplugged ten gehore brengen, is er mogelijkheid tot het stellen van vragen en kun je ook nog eens genieten van een uitgebreid dinerbuffet.

ALLE KAARTEN VOOR DIT CONCERT ZIJN INMIDDELS UITVERKOCHT. 

Over Kari

Kari Brooke Jobe (1981) is een Amerikaanse singer-songwriter. Haar eerste, gelijknamige, album zag het licht in 2009. Sinds die tijd heeft ze een nominatie op zak voor een Grammy Award en ontving ze vier Dove Award-nominaties, waarvan ze er drie heeft gewonnen. Jobe is tevens aanbiddingsleider bij Gateway Church in Southlake, Texas. Bekende songs van Kari Jobe zijn het krachtige Forever, het bemoedigende I am not alone en het hoopvolle Holy Spirit. Haar laatste album The Garden, met lead single The cause of Christ, is vorig jaar uitgekomen. Jobe is getrouwd met aanbiddingsleider Cody Carnes. Ze hebben samen een zoon, Canyon Morrisson Caine Carnes.