Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Kari Jobe worship night

Op 27 mei gaf Kari Jobe, een van Amerika’s bekendste worshipartiesten, een concert in de Basiliek in Veenendaal. Met een aantal VIP-gasten, namelijk Eva-lezeressen!

Bekijk hier de foto's

Kari Jobe

Over Kari

Kari Brooke Jobe (1981) is een Amerikaanse singer-songwriter. Haar eerste, gelijknamige, album zag het licht in 2009. Sinds die tijd heeft ze een nominatie op zak voor een Grammy Award en ontving ze vier Dove Award-nominaties, waarvan ze er drie heeft gewonnen. Jobe is tevens aanbiddingsleider bij Gateway Church in Southlake, Texas. Bekende songs van Kari Jobe zijn het krachtige Forever, het bemoedigende I am not alone en het hoopvolle Holy Spirit. Haar laatste album The Garden, met lead single The cause of Christ, is vorig jaar uitgekomen. Jobe is getrouwd met aanbiddingsleider Cody Carnes. Ze hebben samen een zoon, Canyon Morrisson Caine Carnes.