Eva Logo

Extra winactie voor abonnees - Eva

Eva bestaat 25 jaar en daarom delen we uit!  Naast de winactie uit het magazine, hebben we ook nog eens deze extra winactie, waarbij je kans maakt op deze geweldige prijzen. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier onderaan de pagina in te vullen. Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde prijs, geef deze dan ook even aan. Het invullen van het formulier kan tot uiterlijk 1 januari 2022, daarna ontvangen de winnaars een bericht van ons. 

5x ‘Een thuis in Afrika’ door Irma Joubert

In de prachtige historische roman ‘Een thuis in Afrika' proberen twee jongens zich staande te houden tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. Ze hopen op een nieuw bestaan in Afrika. Een aangrijpend verhaal over verlies, liefde en vriendschap.

1 x 50|50Bike

Deze bijzondere 50|50Bike is ontwikkeld door het Leger des Heils, met het doel om deelnemers perspectief te bieden binnen een goede leer-werkomgeving. Een fantastisch doel én een hippe en praktische fiets ineen! De fiets op de afbeelding heeft enkele andere details dan de fiets die je krijgt toegestuurd.

1x ontbijt of lunch voor twee bij Heilige Boontjes in R'dam

Een oud politiebureau met een nieuwe, smakelijke bestemming! Als geen ander weten de eigenaren hoe moeilijk het is een leven op de rails te krijgen. In dit restaurant met gereïntegreerd personeel kun je koffie drinken en heerlijk eten.

10x kaartensets van 8 stuks incl. enveloppen van mirdesignshop.nl

Mirjam van Mir Design ontwerpt en verkoopt kaarten en posters met aquarel. Van verjaardagskaarten tot kaarten voor kinderen tot christelijke kaarten, voor elke gelegenheid is wel iets te vinden.

3x verjaardagskalender van Anno Nu

Anno Nu is een webshop voor toffe woondecoratie, waar je terecht kunt voor interieuradvies en het laten afstylen van je woning. De eigenaars ontwerpen ook fantastische (christelijke) kaarten en kalenders. Zo’n kalender kun jij winnen!

1x kerstbox van Verrasjelief

Een box met 6 cadeautjes. Welke vrouw wordt daar nu niet blij van? De verassingscadeautjes in Kerstbox zijn samengesteld door Verrasjelief. Dé website voor de mooiste en meest verrassende cadeaus voor de vrouw. Je cadeaus worden altijd stijlvol ingepakt.

1x Koffiebeker-to-go van 2tal

Leuke roestvrijstalen koffiebeker met het gebaar ‘koffie’ erop. 2tal laat je kennismaken met de Nederlandse gebarentaal. Unieke cadeautjes met een 2tal aan talen, woord en gebaar. Van ansichtkaarten, bekers-to-go, notitieboekjes, tassen tot fijne truien, maar ook 3d geprinte handjes. Op elk product staat een bijpassend gebaar.

1x Theebeker-to-go van 2tal

Trendy roestvrijstalen theemok met het gebaar ‘thee’ erop. 2tal laat je kennismaken met de Nederlandse gebarentaal. Unieke cadeautjes met een 2tal aan talen, woord en gebaar. Van ansichtkaarten, bekers-to-go, notitieboekjes, tassen tot fijne truien, maar ook 3d geprinte handjes. Op elk product staat een bijpassend gebaar.

1x Waterfles van 2tal

Deze fles is gemaakt van duurzaam materiaal. 2tal laat je kennismaken met de Nederlandse gebarentaal. Unieke cadeautjes met een 2tal aan talen, woord en gebaar. Van ansichtkaarten, bekers-to-go, notitieboekjes, tassen tot fijne truien, maar ook 3d geprinte handjes. Op elk product staat een bijpassend gebaar.

1x een muurcirkel van Woorden van Waarheid (t.w.v. € 32,95)

Woorden van Waarheid is gespecialiseerd in bijbelteksten op wandkleden en hout. Eigenaar Rins: “Het is mijn gebed dat elk bord van Woorden van Waarheid meer zal zijn dan een unieke decoratie in je huis, dat de woorden je inspireren, bemoedigen en je zullen stilzetten bij de liefde van God." Deze muurcirkel heeft een diameter van 45cm en is 1,2 cm dik.

1x wandkleed van Woorden van Waarheid (t.w.v. € 69.95)

Woorden van Waarheid is gespecialiseerd in bijbelteksten op wandkleden en hout. Eigenaar Rins: “Het is mijn gebed dat elk bord van Woorden van Waarheid meer zal zijn dan een unieke decoratie in je huis, dat de woorden je inspireren, bemoedigen en je zullen stilzetten bij de liefde van God." De afmetingen van het wandkleed zijn 90cmx125cm.

1x groepswandeling door wandelcoach Annemieke

Wandelcoaching is een vorm van coaching waarbij je wandelt in de natuur en de natuur actief wordt ingezet tijdens de gesprekken. De wandeling is voor maximaal 12 vrouwen en kan gepland worden in het midden of zuiden van Nederland. Samen ga je de werking van de natuur ervaren, door ontspannen en in rust te wandelen en een leuke oefening te doen.

3 x 4 kaarten voor de schaatsbaan in Rotterdam

Het leukste uitje van Rotterdam is weer geopend van 27 november 2021 t/m 4 maart 2022! Drie Eva-lezeressen mogen drie personen meenemen naar de schaatsbaan in Rotterdam.

3x kerstkaartensets van Born a dreamer

De hartsvriendinnen Melanie en Kady zijn samen de onderneming ‘Born a dreamer’ gestart. Tijdens een Eva-shoot hebben zij elkaar leren kennen. Ze ontwerpen o.a. duurzame kleding en (kerst)kaarten. Zo dragen ze op een laagdrempelige manier hun geloof uit met een betekenisvolle boodschap.

3x Huidverzorging giftbox van Boozyshop Skincare t.w.v. € 50,-

Mooie producten, betaalbare prijzen en de meest geweldige merken die je niet of nauwelijks in de Nederlandse winkels vindt: welkom bij Boozyshop! Sinds 2008 werkt het team dagelijks hard om voor jou de nieuwste collecties, fijnste verzorging en mooiste merken te vinden.

De algemene spelvoorwaarden van EO zijn van toepassing bij deze winactie. 

Vul dit formulier in