Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

'Ik ben depressief'

Voor onze website en ons magazine zijn we op zoek lezers die hun verhaal willen vertellen. Het thema van deze maand: depressie

"Elke vezel in mijn lichaam voelt en schreeuwt: ik kan dit lijden, deze intense wanhoop, niet meer dragen. Het monster in mij wil dat ik kapot ga, niet alleen van binnen, maar zelfs tot in de dood."

Dat schrijft Henrieke, die lijdt aan depressie, in deze blog op onze website. 

In een van de komende Eva-edities (en op onze website) willen we meer verhalen delen van lezeressen die te maken hebben met depressie.

Lijdt of leed jij aan een depressie? Of heb je te maken met iemand in je omgeving (partner, vriendin, familielid) die aan depressie lijdt? Dan zijn we nieuwsgierig naar jouw verhaal! Welke impact heeft het op je? Met welke vraagstukken worstel je? Welke rol speelt het geloof hierbij? Je mag je verhaal anoniem met ons delen! 

Wil jij je verhaal vertellen? Vul dan onderstaand formulier in en stuur het naar ons op. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!

 

Contactformulier