Eva Logo

Voorwaarden

  • Eva’s jubileumfeest (for women only) is exclusief toegankelijk voor of  Eva-abonnees en/of EO-leden. Als  Eva-abonnee heb je extra voordeel, je ontvangt namelijk € 5,- korting per entreeticket en betaalt dan maar € 34,95 (excl. € 2,50 reserveerkosten). Als EO-lid betaal je € 39,95,- (excl. € 2,50 reserveringskosten). We controleren of je Eva-abonnee/EO-lid bent. Als blijkt dat dit niet het geval is, dan krijg je een mail met de aanbieding om alsnog Eva-abonnee/EO-lid te worden. Wordt hier geen gehoor aangegeven, dan wordt de boeking geannuleerd.
  • Per boeking kun je voor maximaal twee personen reserveren (je mag per abonnement of lidmaatschap dus 1 introducee meenemen, die dezelfde prijs betaalt als jij). Ben je nog geen Eva-abonnee, en wil je toch gebruikmaken van de korting, dan kun je dat tijdens het reserveren aangeven en direct abonnee worden.  
  • Het is niet mogelijk om voor Eva’s Groots Jubileumfeest te annuleren. Kun je onverhoopt toch niet bij het feest zijn, kijk dan of je iemand anders blij kunt maken met je ticket. Mocht het feest niet door kunnen gaan i.v.m. coronamaatregelen, dan krijg je je geld terug.
  • Voor toegang tot Eva-evenementen vragen we om een geldig persoonlijk coronatoegangsbewijs samen met je identiteitsbewijs. Bij dit evenement is de 1,5 meter afstand niet haalbaar, vandaar dat wij jou alleen met een scanbare QR-code in de CoronaCheck-app of een QR-code op papier toegang kunnen verlenen.  Wanneer de coronamaatregelen t.b.v. evenementen wijzigen dan zullen wij je informeren en deze nieuwe maatregelen toepassen voor de Eva-evenementen. Mocht het feest niet door kunnen gaan i.v.m. coronamaatregelen, dan krijg je je geld terug.