Eva Logo

Wat is jouw favoriete christelijke lied? - Eva

christelijke lied

Muziek is een belangrijk onderdeel van het christelijk geloof. Muziek raakt je soms meer dan woorden alleen. Veel christenen kunnen je dan ook binnen no-time hun favoriete christelijke lied noemen. Soms omdat ze het lied gewoon mooi vinden, soms omdat het nummer een speciale betekenis voor ze heeft.

Vertel ons over jouw favoriete christelijke lied

Muziek raakt je ziel en dat geldt al helemaal voor christelijke muziek. Maar soms krijgt een nummer een nóg diepere betekenis. Een nummer dat je door een moeilijke tijd sleepte.  Een psalm die je oma altijd citeerde en die later nog vaak terugkwam in je leven. Een lied dat je herinnert aan een overleden dierbare. Of een popnummer waarvan de tekst ineens rechtstreeks van God leek te komen.

Voor een serie artikelen zijn wij op zoek naar bijzondere verhalen achter jouw favoriete christelijke lied. Wil je jouw verhaal met ons delen, laat het ons weten via onderstaand formulier.

  • Wat is jouw favoriete christelijke nummer?
  • Waarom heeft dit nummer een bijzondere betekenis voor jou? 

Contactformulier

Ga jij graag op zoek naar de nieuwste christelijke muziek? Holy Hits laat je de beste christelijke muziek van het moment horen.