Eva Logo
21 december 2017 in Uit & thuis

5 makkelijke kerstkapsels

Het is bijna zover: kerst! Misschien heb je al een outfit klaarliggen, nieuwe accessoires gekocht en je make-up helemaal uitgedacht. Maar wacht... wat doe je met je haar? Ga je niet naar de kapper, maar wil je wel graag iets moois maken? Wij zochten speciaal voor jou 5 makkelijke en snelle kerstkapsels. Fijne kerst!

Simpel en snel

Het creëren van de mooiste kerstkapsels hoeft helemaal niet lang te duren. Zoals dit makkelijke kapsel: snel klaar, maar met een mooi en speels resultaat. Gewoon een vlecht maken, naar binnen rollen en wat plukjes los trekken. Niet te strak, maar wel heel sierlijk!

Een heleboel haarlak!

Misschien moet je deze even oefenen voordat het kerst is, maar het resultaat mag er zeker wezen! Sierlijk en elegant, wij vinden deze prachtig! Onze tip: gebruik een heleboel haarlak, dan blijft het ook tijdens het kerstdiner mooi in vorm.

Mooie kerstkrans

Is je haar niet zo lang, maar wil je er wel graag wat moois van maken? Dan is dit echt wat voor jou! Met dit kapsel loop je met een mooie krans op je hoofd rond, heel kerstig en daarbij ook nog eens heel mooi!

Een kadootje!

Superleuk, deze strik! Als je haar hebt met veel volume is de kans op succes iets groter met dit kapsel. En ook heel erg leuk om deze bij je dochter te maken! Onze tip: veel haarlak en speldjes. 

Sierlijk knotje

Oke, we geven toe, deze is misschien wat lastig te maken. Helemaal bij jezelf... Maar hou jij wel van een uitdaging, dan is dit zeker de moeite waard! Of probeer het eens een keertje bij iemand anders. Misschien wil je vriendin nog wel een mooi kapsel en mag je het bij haar proberen? 

Bonus...

Kerstboom haar tutorial

Nog eentje dan. Om deze moesten wij wel erg hard lachen! En wat heeft zij lang haar, zeg! Als je niet zulk lang haar hebt, maar je wil dit kapsel wel uitproberen, dan kan je het ook proberen met een kleiner flesje. Lachen geblazen! Stuur je ons een foto als je dit kapsel uitprobeert?