Eva Logo
Eva decembercadeaulabels download
2 december 2020 in Uit & thuis

Gratis download: decembercadeaulabels

Sinterklaas en Kerst staan al bijna voor de deur. Heb jij je cadeaus al ingeslagen? De decembercadeaulabels van Eva maken je cadeautje helemaal af. Je kunt ze gratis downloaden en printen om je cadeau te versieren. Schrijf aan de achterkant een stukje persoonlijke tekst. Tada... klaar om weg te geven!

Hoe download je de labels?

Om alle decembercadeaulabels te printen, klik je op de afbeelding. Het pdf-bestand dat dan opent kun je printen (of opslaan en vervolgens printen). 

Wanneer je niet alle labels wil gebruiken, kun je klikken de op button hieronder. Het .zip-bestand download vanzelf en opent een map waar alle decembercadeaulabels in staan. Hier vind je losse pdf-versies van de cadeaulabels.

Enjoy!