Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Eva's Gezondheidsweek

Eva's Gezondheidsweek * VOL *

DIT EVENEMENT IS VOLGEBOEKT. WIL JE OP DE WACHTLIJST KOMEN TE STAAN? STUUR DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR [email protected] O.V.V. 'WACHTLIJST GEZONDHEIDSWEEK'. 

In samenwerking met Healthy Hadassa organiseert Eva een vijfdaagse gezondheidsweek in de Zwitserse Alpen.

Van donderdag 20 t/m 24 september ben je van harte welkom bij C’est La Vie in het plaatsje Reuti bovenop de Hasliberg.

Het prachtige landschap en het adembenemende uitzicht vanuit je kamer is alleen al de moeite waard om te komen. Maar er is meer. Samen met vijftig vrouwen gebruiken we deze tijd om te focussen op God, onszelf en onze gezondheid. Een fantastische manier om het nieuwe seizoen mee te beginnen.

Eva’s gezondheidsweek is inclusief:

  • Compleet verzorgde busreis in een comfortabele touringcar
  • 4 overnachtingen in gasthuis C’est La Vie*
  • (H)eerlijk ontbijt, lunch en diner met pure en natuurlijke ingredienten
  • Inspirerend geestelijk programma met o.a. dagelijkse Bijbelstudie over de geheime schoonheid van Esther door hoofdredacteur Minella van Bergeijk.
  • Dagelijkse sportworkshop onder professionele begeleiding
  • Gebruik van infrarood sauna
  • Gebedswandeling
  • Gezondheidsworkshop met dieetadvies
  • Baanticket om de bergen in te gaan

Kosten*: € 550,-
*De prijs is een all inclusive prijs, gebaseerd op verblijf in een tweepersoonskamer. De bedoeling is dat je tijdens het verblijf verder geen extra kosten hoeft te maken. Deze prijs is onder voorbehoud. 

DIT EVENEMENT IS VOLGEBOEKT. WIL JE OP DE WACHTLIJST KOMEN TE STAAN? STUUR DAN EVEN EEN MAILTJE NAAR [email protected] O.V.V. 'WACHTLIJST GEZONDHEIDSWEEK'. 

Voor vrouwen

Onze reizen worden voor vrouwen georganiseerd. Je mag komen met je vriendin, zus, moeder of dochter!

Doorgang/wijziging van de reis

Voor de reis geldt een minimum aantal deelnemers. Eva behoudt zich het recht om bij onvoldoende deelname de reis te annuleren. Mocht dit het geval zijn, dan word je hierover uiterlijk 21 dagen vóór vertrek geïnformeerd. Indien wij tot wijziging van de accommodatie, vertrekdatum of reisroute zijn genoodzaakt, verplicht Eva zich de deelnemers hierover te informeren.

Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Tot 23 juli 2018 is het mogelijk om je reservering te annuleren tegen de reserveringskosten van € 2,50. Na deze datum is het niet meer mogelijk om je reservering te annuleren.

Eva’s gezondheidsweek wordt mede georganiseerd door Healthy Hadassa