Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Eva's Studie-tweedaagse met Michelle van Dusseldorp

22 en 23 februari 2019

Op 22 en 23 februari 2019 organiseert Eva een Studie-tweedaagse rondom het thema 'Op weg naar vrijheid', met psychologe Michelle van Dusseldorp.

Het verlangen om vrij te leven is universeel. Maar wat betekent dat precies? Hoe worden we vrij? Welke stappen moeten we zetten op de weg naar vrijheid? En welke obstakels kom je op deze reis tegen? Via psychologische inzichten en Bijbelse principes leert Michelle hoe je door zelfinzicht en via innerlijke bevrijding kunt groeien naar een leven in vrijheid. 

De aanbiddingsband LEV zal tijdens de Studie-tweedaagse de worship begeleiden en ook liederen uit eigen repertoire ten gehore brengen. 

Leuk nieuws! Als je nu reserveert voor Eva's Studie-tweedaagse, krijg je gratis een Eva-agenda voor 2019! Een prachtig cadeau om het komende jaar mee op weg te gaan naar vrijheid. De agenda's worden in de periode van 7-17 januari verstuurd.  

Correctie: In de nieuwsbrief die op 24 december onder Eva-abonnees is verstuurd, staat per ongeluk de datum van 22 en 23 januari vermeld. Zoals hierboven aangegeven, vindt de Studie-tweedaagse in februari plaats, niet in januari.

Het is niet mogelijk om te annuleren of je reservering later nog te wijzigen. 

 

Praktische informatie:

Wanneer: vrijdag 22 en zaterdag 23 februari 2019

Tijd: 09.30 - 17.00 uur (inclusief pauzes), beide dagen

Waar: De Basiliek, Wiltonstraat 56 in Veenendaal

Kosten: € 95,00* (voor Eva-abonnees), € 110,00* (voor niet Eva-abonnees)

Women-only: onze Eva-evenementen zijn exclusief voor vrouwen!

Inclusief: koffie/thee en iets lekkers bij binnenkomst, beide dagen

Let op: het evenement is exclusief overnachting. Dus denk er aan om eventueel zelf een slaapplek te regelen voor vrijdag op zaterdag.

Eten en drinken: De lunch is niet inbegrepen. Tijdens de pauze en na het programma staan er verschillende foodtrucks waar eten en drinken wordt verkocht.

*excl. € 2,50 reserveringskosten per reservering