Eva Logo

Eva's Vriendinnenweekend 2018 - Kosten en reserveren

Let op: het weekend van 16 november is volgeboekt!

Kosten van de Eva-weekendpas

Je reserveert een Eva-weekendpas vanaf 2 juli voor € 75,- p.p. als je Eva-abonnee bent (excl. € 7,50 administratiekosten per reservering). Ben of word je geen Eva-abonnee, dan betaal je € 90,- per persoon. Je kunt bij je aanmelding Eva-abonnee worden, je profiteert dan direct van de speciale prijs.

Per reservering mag je voor maximaal twee personen boeken. Als jij Eva-abonnee bent, mag je dus een vriendin meenemen die dan ook € 75,- betaalt. Per reservering worden er  € 7,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Voor degenen die al vaker zijn geweest: we werken dit jaar dus niet met groepsboekingen.  De boekingen zijn per persoon, zoals bij de andere Eva-evenementen, maar je kunt per persoon wel twee tickets boeken. Ben je bijvoorbeeld met z’n zessen, zorg dan dat drie personen een reservering voor twee personen maken!

Naast de Eva-abonneeprijs, werken we dit jaar ook met een vroegboeksysteem. Namelijk:

• Vanaf 2 juli kost de Eva-pas: € 75,- (voor Eva-abonnees, de prijs is € 90,- als je geen abonnee bent of wordt)

• Vanaf 15 september kost de Eva-pas: € 85,- (voor Eva-abonnees, de prijs is € 100,- als je geen abonnee bent of wordt)

• Vanaf 15 oktober kost de Eva-pas: € 95,- (voor Eva-abonnees, de prijs is € 110,- als je geen abonnee bent of wordt)

Met de Eva-weekendpas heb je toegang tot het programma gedurende het hele weekend.

Zie onder het kopje ‘programma’ de globale indeling van het weekend. Bij sommige DIY-workshops betaal je een kleine eigen bijdrage. Op vrijdagavond start het programma rond 20.00 uur, op zondagmiddag is het rond 16.00 uur afgelopen.

Belangrijk om te weten is dat je dus zelf zorgdraagt voor je overnachting, eten of drinken. We faciliteren hierbij graag, en hebben speciale prijzen voor accommodaties afgesproken.

Nieuw dit jaar is dat je via Eva niet alleen bij Center Parcs een bungalow of kamer kunt boeken, maar ook bij NH Hotel Zandvoort!

Verblijf tijdens Eva’s Vriendinnenweekend

Tijdens Eva’s Vriendinnenweekend kun je verblijven in de bungalows of het strandhotel van CenterParcs. Dit jaar ben je ook van harte welkom bij NH hotel Zandvoort, Burgemeester van Alphenstraat 63, Zandvoort. Dit ligt op 5 minuten loopafstand van het Strandhotel van Center Parcs.

Het reserveren van Eva’s Vriendinnenweekend in 2 stappen

Vanaf maandag 2 juli om 15.00 uur kun je starten met reserveren via deze site.

Dit doe je in twee stappen – en in onderstaande volgorde:

Stap 1: regel je Eva-weekendpas

Vanaf maandag 2 juli om 15.00 uur: Je reserveert een Eva-weekendpas die toegang geeft tot alle programma-onderdelen van Eva’s Vriendinnenweekend. Lees hieronder hoe je concreet te werk gaat. Er zijn 2 reserveerbuttons, per weekend 1, dus je kiest direct het weekend van je voorkeur. In het reserveringsformulier kies je het aantal kaarten (1 of 2) en daarna kies je of je wel of niet de Beachborrel wilt boeken. Belangrijk om te weten: bij de Beachborrel is beperkt plaats en je boeking kan achteraf niet meer gewijzigd worden. Vul hierna je gegevens in en bevestig. Zodra je een mailbevestiging met een reserveringsnummer hebt ontvangen, is je boeking definitief!

Stap 2: regel je overnachting

Vanaf dinsdag 3 juli om 10.00 uur: Je reserveert een huisje of hotelkamer bij CenterParcs Zandvoort of bij Hotel NH Zandvoort. Het reserveren bij Center Parcs en NH start een dag later, zodat jij en je vriendinnen de tijd hebben om een Eva-weekendpas te boeken.

In je definitieve mailbevestiging staat je reserveringsnummer. Deze heb je nodig om in de speciale boekingspagina’s van CenterParcs en NH Zandvoort te komen en tegen de speciale tarieven een accommodatie te kunnen boeken.

Er zijn speciale prijsafspraken gemaakt met Center Parcs en NH hotel. Deze kun je hieronder zien: 

Prijzen accommodaties Center Parcs

(per weekend, dus voor vrijdag t/m maandag):

Type

Personen

Level

Prijs

721

2 (kamer)

Hotel Premium

 € 190,-

722

4 (cottage)

Comfort

 € 230,-

724

6 (cottage)

Comfort

 € 280,-

717

4 (cottage)

VIP

 € 300,-

 

Deze prijs is inclusief bedlinnen, opgemaakte bedden, handdoeken en keukenpakket en inclusief parkeren. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten en toeristenbelasting, etc. De hotelkamers zijn inclusief ontbijt. Lees de website van het hotel goed door! Klik hier voor een volledig overzicht van de voorwaarden per cottage type.

NB: Het Eva-programma loopt van 9 t/m 11 of 16 t/m 18 november (deze is uitverkocht, wel een wachtlijst beschikbaar). De cottage of hotelkamer bij CenterParcs reserveer je tot en met de maandag na het weekend, dus tot en met 12 of tot en met 19 november. Je kunt dus na Eva’s Vriendinnenweekend nog lekker een avondje blijven hangen tot en met maandagochtend.

Wil je boeken bij CenterParcs, klik dan hier (vanaf 3 juli)

 

Prijzen accommodaties NH Hotel Zandvoort

(per kamer per nacht):

Type                             Personen                       Prijs

Standard Double            2                              € 99,-

Superior Double            3                              € 139,- (een ruime 2-persoonskamer met extra bed)

 Family room                   4                              € 179,- (kamer met 4 eenpersoonsbedden)

Deze prijzen zijn inclusief ontbijt en reserveringskosten, maar exclusief toeristenbelasting. Lees hiervoor ook de website van het hotel goed door!

Wil je boeken bij NH Hotel Zandvoort, klik dan hier (vanaf 3 juli)


NB: Het Eva-programma loopt van 9 t/m 11 of 16 t/m 18 november (deze is uitverkocht, wel een wachtlijst beschikbaar). De kamers bij het NH Hotel boek je per nacht. Je kiest er dus zelf voor of je tot zondag of tot maandag blijft.

Let op, voor eten en drinken moet je zelf zorgdragen. Goed om te weten: beide accommodaties bieden tijdens Eva’s Vriendinnenweekenden aantrekkelijke opties aan om lekker te eten en te drinken. Houd hiervoor vanaf september onze website en de Eva-nieuwsbrief in de gaten... onderaan deze pagina kun je je voor de nieuwsbrief aanmelden!