Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Wat leuk dat je wilt reserveren voor Eva’s Vriendinnenweekend 2019! Begin mei gingen de lijnen open en de reserveringen stroomden binnen! Daar werden we natuurlijk heel blij van. Beide weekenden zijn nu helemaal uitverkocht. Je kunt jezelf inschrijven op de wachtlijst door te klikken op onderstaande buttons. Mocht er een plekje vrijkomen dan ben jij misschien wel de gelukkige die er tóch nog bij kan zijn -wie weet! 


Reserveren voor Eva’s Vriendinnenweekend verloopt in 2 stappen:

  1. Je reserveert een toegangskaart voor deelname aan het hele weekendprogramma van vrijdagavond tot en met zondagmiddag. De kosten hiervan zijn €95,- , excl reserveringskosten van €2,50. Per dag is hier een drankje bij inbegrepen.
  2. Je reserveert een accommodatie voor je overnachtingen bij Hotel Zuiderduin of Roompot Vakantiepark in Egmond aan Zee. Er worden nu, maar ook in een later stadium, mogelijkheden geboden om eten en drinken erbij te reserveren.


Belangrijk om te weten:

  • Voor deelname aan het programma is het toegangsbewijs verplicht. Je ontvangt bij aankomst een polsbandje; deze dien je het hele weekend om te houden.
  • Met Hotel Zuiderduin en Roompot Vakantiepark zijn speciale, gunstige prijsafspraken gemaakt voor overnachtingen en eten en drinken. Bij beiden ontvang je bij aankomst ook een warm ‘Eva-welkom’. We raden dus aan om bij een van deze aanbieders te boeken.

 

Profiteren van de speciale prijzen bij Zuiderduin en Roompot?

De links voor de speciale boekingspagina’s van Zuiderduin en Roompot vind je in de mailbevestiging van je Eva-toegangsbewijs.


Klik op onderstaande button om jezelf op de wachtlijst te zetten.