Eva Logo

Op het terrein van de EO kan niet geparkeerd worden. Wij adviseren u dan ook om zoveel mogelijk met de trein te komen.

Trein:

Station Hilversum Sportpark ligt op 3 minuten loopafstand van het EO gebouw.

Looproute naar het EO gebouw (zie ook aangegeven looproute op het kaartje):
Komt u uit de richting Hilversum, dan op het perron teruglopen, straat oversteken en ook het andere perron a open. Via het draaihekje rechts de Oude Amersfoortseweg oplopen. Het eerste gebouw aan uw linkerhand is het EO-gebouw.

Komt u uit de richting Utrecht, dan perron helemaal a open in dezelfde richting als de trein. Via het draaihekje rechts de Oude Amersfoortseweg oplopen. Het eerste gebouw aan uw linkerhand is het EO-gebouw.

Auto:

Komt u toch met de auto dan zijn er enkele terreinen in de omgeving van het EO gebouw waar u gratis kunt parkeren.

LET OP:

  • Het is van groot belang dat u op alle terreinen alleen parkeert in de vakken.
  • Het kan zijn dat het terrein van uw keuze vol is, houd daarom rekening met wat extra reistijd, zodat u uit kuntwijken naar een ander terrein.

Optie 1 (volg de aangegeven looproute op het kaartje):

Terrein P1 en P2 horende bij ROC/MBO college Hilversum en terrein Dudok Arena. Navigatieadres: Arena 103, 1213 NW, Hilversum
Afstand tot de EO: 550 meter

Route:

Vanaf de A27 Utrecht Almere neemt u afslag 33 Hilversum. Bij het eerste verkeerslicht gaat u rechtdoor. Bij het tweede verkeerslicht gaat u linksaf (Arenapark 1). Als u deze weg blijft volgen, ziet u het ROC gebouw en de Dudok Arena vanzelf liggen. Let er bij het ROC op dat u gebruik maakt van P1 of P2.

Vanaf de A2 Amsterdam Utrecht neemt u afrit 4 Vinkeveen. Hierna volgt u de N201 richting Hilversum. Na ± 10 kilometer (gemeentegrens Hilversum) op de rotonde rechts aanhouden. U blijft alsmaar rechtdoor de Ring volgen. Na ± 4 km rijdt u onder een viaduct door. Bij de tweede stoplichten na het viaduct slaat u linksaf. Bij de volgende stoplichten weer linksaf (Arenapark 1). Als u deze weg blijft volgen, ziet u het ROC gebouw en de Dudok Arena vanzelf liggen. Let er bij het ROC op dat u gebruik maakt van P1 of P2.

De slagboom voor het uitrijden van P2, bevindt zich tussen de school en Dudok Arena en gaat automatisch omhoog als er een auto voor staat. P2 kun je ook verlaten via de ingang omdat de boom toch omhoog staat.

Looproute naar het EO gebouw (zie ook aangegeven looproute op het kaartje):

Verlaat de parkeerplaats door om het ROC/MBO college heen te lopen richting de Soestdijkerstraatweg. Zorg dat u aan de voorkant van het ROC/MBO college komt. Steek ter hoogte van het du ROC restaurant (vlakbij het Esso tankstation) de Soestdijkerstraatweg over en loop de Alexanderlaan in. Volg deze tot u uitkomt bij een t-splitsing. Als u naar links kijkt, zie u het EO-gebouw al liggen. Sla linkaf en volg een klein stukje van de Waldecklaan. Steek vervolgens de Oude Amersfoortseweg over en u bent bij het EO gebouw.

Optie 2 (volg de aangegeven looproute op het kaartje):

Terrein P2 horende bij Nike, Colosseum 1, 1213 NL Hilversum. LET OP: op vrijdag 23 juni pas vanaf 16.00 uur.
Afstand tot de EO: 800 meter

Als het terrein bij het MBO/ROC College vol is, kunt u een stuk terug rijden via de Arena. Aan uw rechterhand ligt het hoofdkantoor van Nike. U gaat dit terrein op en volgt de borden P2. U rijdt dan een heel stuk om het Nike gebouw heen en komt uit op P2.

Looproute naar het EO gebouw (zie ook aangegeven looproute op het kaartje):
Verlaat het parkeerterrein via de andere kant dan waar u vandaan gekomen bent, u ziet het Nike gebouw dan aan uw rechterhand liggen. Ga daar NIET heen, maar loop een stukje naar links, waar u het voetpad volgt naar de Dudok Arena en het MBO/ROC college. Volg vanaf hier de route zoals hierboven aangegeven.