Eva Logo

Eva's Zomerwandeling 2017 - Praktisch

Alleen of met vriendinnen?

Nodig een paar vriendinnen uit om mee te wandelen en heb met elkaar een bijzonder gesprek. Of grijp juist deze gelegenheid aan om er eens alleen op uit te trekken. Voor Eva's Zomerwandeling houden we met beide mogelijkheden rekening. We maken twee varianten:
Individuele wandeling:
Deze wandeling is vooral gericht op stilte en jouw gesprek met God. Hierin neem je echt de tijd om naar Gods stem te luisteren.
Vriendinnenwandeling:
Bij deze wandeling proberen we ook Gods stem te verstaan en is er bovendien ruimte voor interactie dankzij groepsopdrachten. 

Bedenk van tevoren welke variant je wilt volgen, want dit geef je al op bij de reservering.

Ochtend of middag?

Eva's Zomerwandeling start twee keer:
Ben je een vroege vogel? Schrijf je dan in voor de ochtendwandeling. Deze start om 9.30 uur met een samenkomst.
Om 11.00 uur ga je op stap. Je hebt ook de mogelijkheid om 's middags te wandelen. De middagwandeling start om 12.00 met de samenkomst, om 13.30 uur start jouw wandeling.

De start en samenkomst vinden plaats in 50/50 Hotel Belmont. Meld je na de wandeling opnieuw in het hotel. Hier wacht namelijk een leuk presentje op je. Je kunt hier bovendien napraten of bidden met een van de gastvrouwen.

Wandelen

50|50 Hotel Belmont staat in een prachtige omgeving in de bossen bij Ede. Hier vandaan starten diverse wandelroutes. Daarom wandelen jullie zelfstandig. Na de samenkomst kies je zelf welke route je wilt wandelen. Je krijgt hiervoor een beschrijving mee, tevens zijn er bewegwijzeringsbordjes aanwezig bij de start van de routes. De minimale afstand van een wandeling is 4/5 kilometer, reken daarvoor op ca. 1,5 uur wandelen. Maar er zijn vele wandelroutes aanwezig waarmee je ook 2 tot 3 uur tot een halve dag onderweg kunt zijn. Tijdens de wandeling maak je gebruik van de opdrachten in het boekje. Maar je loopt de route in je eigen tempo; voel je vrij om pauze te nemen wanneer je dit wilt!

Annuleren en wijzigen van je reservering

Uiteraard hopen we dat je heerlijk mee kunt wandelen. Maar mocht er iets veranderen in je situatie, dan gelden de volgende voorwaarden:

- Annuleren t/m vrijdag 21 april - €2,50 per reservering
- Annuleren van zaterdag 22 april t/m vrijdag 5 mei - 50% annuleringskosten
- Annuleren vanaf zaterdag 6 mei kost het volledige bedrag = €19,95 p.p. + €2,50 reserveringskosten
- Wijzigen van een reservering t/m vrijdag 5 mei = €2,50 per keer
- Wijzigen van een reservering vanaf zaterdag 6 mei = niet meer mogelijk

Terug