Eva Logo

Eva’s jubileumtaartworkshop: bak mee met Anna en Eva 

Speciaal voor Eva’s 25-jarige verjaardag heeft Heel Holland Bakt-winnares Anna Yilmaz een superfeestelijk taartrecept bedacht. Ga samen met Anna aan de slag met deze fantastische sinaasappel-bitterkoekjestaart met amandelmeringue. Deze heerlijke taart is door iedereen heel goed te maken, helemaal nu Anna jou in een persoonlijke onlineworkshop stap voor stap gaat helpen. Voor je het weet tover jij tijdens de feestdagen deze unieke jubileumtaart op tafel.

Anna: “Toen aan mij werd gevraagd om een recept te bedenken, vond ik dat superleuk. Maar ik denk al snel te ingewikkeld; deze taart moet elke Eva-lezeres kunnen maken. De smaken die ik heb gekozen zijn kerstachtig met sinaasappel en amandel. Je kunt het maakproces opdelen in verschillende stappen en hoeft niet alles tegelijk te doen. Deze feestelijke taart kan iedereen maken.” 

Ga deze Kerst nog samen met je huisgenoten, vriendinnen of rustig in je eentje aan de slag met Eva’s jubileumtaartworkshop. 

Je ontvangt: 

  • Het speciaal voor Eva’s jubileum bedachte recept van de sinaasappel-bitterkoekjestaart met amandelmeringue, plus een handige boodschappenlijst. 
  • Persoonlijke onlinetaartworkshop waarin Anna Yilmaz je stap voor stap meeneemt in het maken van Eva’s jubileumtaart. De video wordt gepresenteerd door Eva-hoofdredacteur Griette Vonck. 
  • Een culinair taartenboek*

*Voor de eerste 100 bestellers: Heel Holland Bakt - Veel lekkers van Anna, winnaarsboek t.w.v. € 21,99. Voor de overige bestellers: Kleine taartjes: 1 basisrecept, 60 variaties door Meike Schaling. 

Na bestelling ontvang je direct een e-mail met daarin het recept en de link voor de onlineworkshop die je op je eigen tijd kunt volgen. Het boek wordt zo snel mogelijk na bestelling opgestuurd mét een mooi opgemaakte versie van het taartrecept. 

Kosten € 25,- (excl. € 2,95 verzendkosten voor het boek).

 

“Ik heb m’n kinderen al voorbereid: een dag in de kerstvakantie gaan wij de sinaasappel-bitterkoekjestaart met amandelmeringue maken. Een gezellige gezinsactiviteit om je vingers bij af te likken!” 

- Griette Vonck (Hoofdredacteur)