Eva Logo
3 april 2019 in Uit & thuis

25 x luisteren: de mooiste kloosterliederen

In aanloop naar Eva’s Kloosterretraite delen we graag een aantal prachtige kloosterliederen. Liederen waar je stil van wordt en die je dichter bij God brengen. Geniet ervan!

Muziek uit het klooster kenmerkt zich door herhaling. Het zijn gezongen gebeden: korte liederen met slechts een paar woorden waarin een fundamentele werkelijkheid wordt bezongen. Door de herhaling van deze gebeden dringen de woorden langzaamaan bij je binnen, wat je helpt om jezelf open te stellen voor God en naar Hem te luisteren. We verzamelden een aantal prachtige kloosterliederen waarmee je alvast in de stemming kunt komen voor Eva's Kloosterretraite. Geniet ervan! 


Klik hier voor de playlist. 
Let op; deze playlist is alleen te beluisteren via Spotify. Heb je geen Spotify account? Klik hier en maak dan nu een account aan (eerste 30 dagen gratis). 


Eva's Kloosterretraite: leren, luisteren en bidden, waarbij de reis van de Israëlieten, beschreven in het Bijbelboek Exodus, onze leidraad is. Ga jij met ons mee? Klik op onderstaande banner voor meer info & reserveren.

Luister hier naar nog meer heerlijke muziek: 50 x het lied Amazing Grace