Eva Logo
Duurzame kledingmerken
7 november 2018 in Uit & thuis

9x duurzaam kleding shoppen

Tijd voor een nieuwe garderobe! Je zou hebberig worden van al die leuke jurkjes en broeken die in de winkel hangen. Vaak vergeten we daarbij waar de kleding vandaan komt. Speciaal voor jou zetten wij onze 9 favoriete duurzame winkels op een rijtje. Daar worden jij én de ander beter van!

1. F.A.A.M

Deze winkel heeft een groot assortiment leuke en betaalbare duurzame kleding. Ecologisch, eerlijk en van goede kwaliteit! Voor je man en kinderen kun je hier ook goed slagen.

2. Geitenwollenwinkel

Deze winkel krijgt van ons al pluspunten door de naam. En ze bewijst met haar moderne assortiment dat duurzame kleding helemaal niet oubollig hoeft te zijn! 

3. De Groene Knoop

Moderne en betaalbare kleding, een goede combinatie! De winkel heeft een gevarieerd assortiment met zowel basics als unieke items. Wij zijn fan!

4. ARMEDANGELS

Deze winkel is éen van onze favorieten. Zulke leuke kleding! Als je van lekker basic houdt, dan is dit de winkel voor jou. Van zwierige jurkjes tot comfy truien, allemaal ecologisch en eerlijk gemaakt.

5. People Tree

De kleding van People Tree is klassiek en vrouwelijk, maar ook een beetje stoer en opvallend. De kleding is gemaakt van goede kwaliteit en gaat daarom langer mee dan gemiddeld. Wij gooien ons winkelmandje er gerust vol mee!

6. FairRebel

Als je een kledingstuk zoekt dat het christelijk geloof uitdraagt in design en productieproces is FairRebel jouw merk! Want FairRebel verkoopt hippe kleding die met subtiele teksten het christelijke geloof uitdraagd. Geloof en fashion gaan dus heel goed samen.

7. Common & Sense

Common & Sense is een Nederlands merk dat opgericht werd door de christelijke Janine. Haar kledinglijn bestaat uit mooie, hippe en tijdloze items die je goed kunt combineren. Simpel maar met hele leuke details!

Tweedehands

Ben je meer van de tweedehands kleding? Ga dan eens langs bij deze leuke winkels!

8. Reshare Store

Bij deze winkelketen van het Leger des Heils verkopen ze eigentijdse tweedehands kleding voor een klein prijsje. Weliswaar geen sale, maar dat heeft deze winkel niet nodig ;) De winkels zijn ook nog eens leuk ingericht en het assortiment is gevarieerd. 

9. Appel & Ei

Deze leuke winkel heeft een wisselend assortiment van stijlvolle kleding voor een mooi prijsje. En helemaal leuk is: je kunt er je eigen kleding verkopen! Tijd om je winterkast eens uit te zoeken, misschien zit er nog iets tussen voor de verkoop?

Lees ook: 8 tips om je duurzaam te kleden van Hip voor Nop-designer Shivra