Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
kerst e-cards
11 december 2018 in Uit & thuis

Gratis download: kerst e-cards

Om te sturen naar een vriendin, een familielid of een collega: deze zes e-cards, met onder andere mooie bijbelteksten, kun je gratis downloaden. Merry Christmas!

Hieronder vind je 6 leuke kerst e-cards om naar een vriendin, moeder of oma te sturen. Je kunt ze via Whatsapp doorsturen, of via de mail!

Zo sla je de afbeelding van een kerst e-card op:

Je kunt de afbeeldingen makkelijk opslaan door er met je rechter muisknop op te klikken. Kies vervolgens voor de optie 'opslaan als.' Bekijk je deze pagina via je mobiel? Dan kun je de afbeeldingen opslaan door op een afbeelding te klikken en even vast te houden. De optie 'opslaan' komt als het goed is vanzelf te voorschijn. Wie ga jij op deze manier blij maken met een kerstkaartje?