Eva Logo
28 juli 2019 in Christelijke muziek

De fijnste muziek voor in de auto

Of je nou een dagje weggaat of een uitgebreide roadtrip maakt: fijne muziek maakt een autorit leuker. Zing lekker mee met deze tien vrolijke nummers van christelijke artiesten.

Look up child

Grote kans dat je dit nummer van Lauren Diagle al kent. Haar krachtige stem hoor je namelijk regelmatig op de radio voorbij komen. Zing lekker mee met Look up Child!

Joy

Stil zitten in de auto? Echt niet! Kies voor vreugde en laat het je bewegen, zo zingen de mannen van for KING & COUNTRY. Mocht je pubers in huis hebben die fan zijn van de EO-Jongerendag, dan kennen zij deze vast ook nog!

Kauwgomballenboom

Elly & Rikkert kunnen wat ons betreft écht niet missen tijdens een roadtrip. Leuk voor jong en oud!

Don't You Worry 'Bout A Thing

Vandaag ben je op vakantie of een dagje uit: lekker even nergens aan denken. Zing mee met Tori Kelly en laat los!

Shackles (Praise You)

Dit nummer van Mary Mary klinkt je vast bekend in de oren. Er mag gedanst worden!

In the light

Nog een klassieker, dat hoort er natuurlijk wel bij tijdens een roadtrip. Dit nummer uit 1995 is nog altijd even catchy!

Living to Love

Ook de muziek van Trinity mag niet missen tijdens je roadtrip! Living to Love is een van de nummers van de nieuwste CD van Trinity.

Raise A Hallelujah

God aanbidden kan overal, dus waarom niet in de auto? Voeg bijvoorbeeld dit mooie nummer van Bethel Music toe aan je playlist.

Nog één rivier

De liedjes van Matthijn Buwalda zijn heel fijn om mee te zingen. Luister dit mooie lied over de reis van Gods volk in Exodus.

De hoogste eer (Ode 26)

De Oden van Salomo ken je misschien wel van hun prachtige muzikale begeleiding tijdens Eva's Kloosterretraite. Het zijn hele bijzondere liederen want, de Oden van Salomo zijn liederen die door de eerste christenen in Syrie gezongen werden (+/- 100 na Chr.) De liederen zijn nu opnieuw op muziek gezet. Heel indrukwekkend dus!