Eva Logo
Bakje vol Liefde
19 maart 2020 in Uit & thuis

Doe mee met Eva’s Bakje vol Liefde

Bakje vol Liefde is een actie die Eva nieuw leven heeft ingeblazen. In deze tijd - waarin we elkaar minder mogen opzoeken - kunnen we wel wat extra liefde gebruiken. Wie gun jij een heerlijke taart, een lekkere cupcake of jouw bakspecialiteit?

Nu de meeste mensen thuiszitten door het coronavirus en anderen harder werken dan tevoren, kan iedereen wel een steuntje in de rug gebruiken; een Bakje vol Liefde. Wat is een Bakje vol Liefde? Het idee is simpel: bak iets lekkers en geef jouw lekkernij aan iemand van wie jij denkt dat die wel een bemoediging kan gebruiken. 

Kies het lekkerste recept

Een Bakje vol Liefde betekent een heerlijke zelfgemaakte creatie. Pak het recept van jouw specialiteit erbij, duik in een receptenboek of surf het internet af naar die ene lekkernij waar jij al je liefde in stopt. En als kers op de taart kun je bijvoorbeeld een hartvormig bakblik gebruiken.

Finishing touch 

Het liefdevolle gebaar maak je af door het mooi in te pakken. Gebruik bijvoorbeeld doorzichtig cadeaupapier om het in te pakken en schrijf er een lief kaartje bij. Download daarvoor het speciale ‘Bakje vol Liefde’-kaartje hieronder. 

Bakje vol Liefde
© Vestywo

Als je jouw bakblik of taartvorm (vol liefde) geeft, kan de ontvanger weer iemand anders verrassen. En zo zorgen we hopelijk voor een aanstekelijke actie, waarbij veel mensen verrast mogen worden. Houd je bij het bezorgen van de taart uiteraard wel aan de voorzorgsmaatregelen die het RIVM adviseert.

Deel jouw Bakje vol Liefde op Instagram of Facebook met #bakjevolliefde

Inspiratie nodig voor een taart? Proef de liefde: Red Velvet cake

 

Bakje vol liefde

Hoe download je het 'Bakje vol Liefde'-kaartje?

Bekijk je deze pagina via je mobiel? Dan kun je de afbeeldingen opslaan door op een afbeelding te tikken en even vast te houden. De optie 'opslaan' komt als het goed is vanzelf tevoorschijn. Via je laptop of desktop kun je afbeeldingen makkelijk opslaan door er met je rechtermuisknop op te klikken. Kies vervolgens voor de optie 'opslaan als.'