Eva Logo
Dankliederen
3 maart 2020 in Uit & thuis

Eva’s dank- en dansplatenplaylist

Zingen is goed voor je weerstand en stressverlagend, zo blijkt uit onderzoek van de universiteit van Frankfurt. Zingen is ook nog eens een fijne uitlaatklep en een mooie manier om God te danken. Deze muzieklijst vol dankliederen kun je gebruiken om je dankbaarheid uit te spreken naar Hem.

‘Waar bent U, nu het duister lijkt te winnen? Ik hoor U zeggen: ‘Kijk omhoog, kind.’ Zelfs in ons lijden, zelfs als U niet zichtbaar bent, weet ik dat U de controle hebt.’ Wauw, wat een prachtige liedtekst van Lauren Daigle, en zo zijn er nog veel meer geweldige dankliederen. Klik op de afspeellijst hieronder en zing, dans, wees stil, huil of geniet mee.

Is de Spotify-player niet zichtbaar? Controleer je cookie-instellingen of klik op de button onder aan de pagina.

Lees ook: Tijd om het huis op orde te brengen? Dat is niet het leukste klusje, maar met Eva’s plee-list op de achtergrond ga je als een speer.