Eva Logo
Bedankkaartjes
18 maart 2020 in Liefde & Relatie

Gratis download: bedankkaartjes

Er zijn vast genoeg mensen in jouw omgeving waar je te weinig tegen zegt hoe dankbaar je met ze bent. Juist in een tijd als deze, is het extra belangrijk om dit te zeggen. Daarom heeft Eva 8 lieve dankbaarheidskaartjes voor jou gemaakt. Je kunt deze kaartjes via WhatsApp, social media of mail delen met lieve mensen om je heen. Helemaal Corona-proof. Daarnaast kun je de kaartjes natuurlijk ook printen, zodat je er een tekst op kunt schrijven.

Hoe download je de kaartjes?

Bekijk je deze pagina via je mobiel? Dan kun je de afbeeldingen opslaan door op een afbeelding te tikken en even vast te houden. De optie 'opslaan' komt als het goed is vanzelf tevoorschijn. Via je laptop of desktop kun je afbeeldingen makkelijk opslaan door er met je rechtermuisknop op te klikken. Kies vervolgens voor de optie 'opslaan als.'