Eva Logo
19 maart 2020 in Lijf & leven

Gratis downloaden: dankbare peptalkkaartjes

Deze kaartjes kun je downloaden en uitprinten. Op momenten dat je je even niet zo fijn voelt, onzeker bent over jezelf of als je je niet zo dankbaar voelt, pak je er een kaartje bij. Zeg de woorden hardop en laat ze even tot je doordringen om ze vervolgens in je hart te bewaren. Want lieve vrouw God is zo blij met jou en je doet het echt allemaal goed.

Je kunt de kaartjes (van je keuze) downloaden door erop te klikken, dan verschijnt een vergroting. Via je mobiel kan je de afbeelding opslaan door 'm aan te tikken vast te houden en vervolgens 'opslaan' of 'voeg toe aan foto's' te kiezen. Op je desk- of laptop kan je er met je rechtermuisknop op klikken en vervolgens 'opslaan als' te kiezen.

Lees ook:

Ben je ook toe aan een nieuwe achtergrond voor op je mobiel? Hier 7 mooie & inspirerende achtergronden van EVA om van te genieten!