Eva Logo
13 april 2020 in Uit & thuis

Indrukwekkend: Andrea Bocelli in een lege Duomo in Milaan

Op verzoek van de gemeente Milaan zong Andrea Bocelli in een lege Duomo. In de uitgestorven kathedraal brengt hij eerste paasdag een aantal prachtige liederen ten gehore. Hij sluit af en een indrukwekkende versie van Amazing Grace op een verlaten Piazza Duomo.

"Ik geloof in de kracht van samen bidden", zegt Andrea Bocelli aan het begin van het filmpje. Hij vervolgt: "Ik geloof in Pasen, een universeel symbool van wedergeboorte dat iedereen, of je nu gelooft of niet, nu nodig heeft."

In de prachtige Duomo van Milaan zingt hij onder andere het Ave Maria. Zijn optreden eindigt op een verlaten Piazza Duomo, waar hij een prachtige versie van 'Amazing grace' ten gehore brengt (vanaf 18.40). Onder dat lied zijn beelden van uitgestorven steden te zien. Indrukwekkend!