Eva Logo

Doe jij mee met 'Eva Leest'?

Nieuwe plaatsen bezoeken en inspirerende mensen ontmoeten zonder op pad te gaan? Eva neemt je de komende maanden mee op reis zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Laat je meenemen in een andere wereld, die maar een bladzijde van jou verwijderd is.

In elk Eva-magazine dat dit jaar op de mat valt, tippen we christelijke en niet-christelijke boeken die de moeite van het lezen waard zijn. Bij elk boek vind je op deze pagina gespreksvragen, lees je een interview met de schrijver en kun je via een besloten Facebookgroep met andere lezeressen in gesprek gaan.

Ook hopen we in de toekomst (online) evenementen rondom Eva leest te organiseren. Wil je hiervan als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je hieronder in voor de Eva Leest nieuwsbrief.

Eva Leest nieuwsbrief

Ontvang maximaal 2 keer per maand een nieuwsbrief met daarin interviews, gespreksvragen en events rondom Eva Leest!

Hoe werkt 'Eva Leest'?

Meedoen is heel laagdrempelig! Bij ieder nieuw Eva-magazine dat op de mat valt behandelen we een boek.

  • Stap 1: Zorg dat je het (e-)boek van deze periode in huis hebt! Leen het van een vriendin of de bieb, of koop het in de lokale boekenwinkel.
  • Stap 2: Praat mee over het boek in onze Facebookgroep.
  • Stap 3: Binnenkort kun je je inschrijven voor de Eva Leest nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en krijg de gespreksvragen, interviews en nieuwtjes over events in je mailbox!
  • Stap 4: Spread the word! Heb jij vriendinnen die ook zoveel van lezen houden? Spreek gezellig (digitaal) af en spreek samen het boek door aan de hand van de gespreksvragen. Tada: je eigen Eva Leest club!