Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Eva Logo

Eva Klooster-retraite

vrijdag 8 en zaterdag 9 juni 2018

Met het verhaal van Hanna als uitgangspunt willen we samen met jou op gebedsreis gaan en de aanwezigheid van God zoeken. Dat doen we op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni 2018 tijdens de speciale Eva Kloosterretraite bij Chemin Neuf in de Paulusabdij, Oosterhout.

Twee dagen lang zullen we binnen de muren van het klooster van de Sint Paulusabdij leren, luisteren en bidden. We gaan onthaasten, loslaten en ons hart uitstorten en Zijn aanwezigheid zoeken. Het evenement zal ruimte bieden voor verstilling, rust en ontmoeting met God.

Het verhaal van Hanna zal onze leidraad zijn. De hele cyclus die Hanna in haar gebed doorloopt, is bijzonder. Van gebed tot dankzegging en het loslaten van haar kind. Er spreekt een enorme overgave uit.
Ron van der Spoel zal tijdens het evenement spreken over gebed. "Ik hoop erop dat de vrouwen in alle veiligheid en schoonheid van het klooster Gods aanwezigheid mogen ervaren. En dat ze ook open en kwetsbaar durven te zijn in de ontmoeting met God en met elkaar.
Daarnaast willen we genieten van prachtige muziek en van de natuur om het klooster.

In het kort:

Datum: 8 en 9 juni 2018

Waar: de Paulusabdij in Oosterhout (bij de gemeenschap Chemin Neuf)

Spreker: Ron van der Spoel

Muziek: Oden van Salomo

Reserveren: vanaf eind januari!

N.B. Meer informatie volgt, dus houd deze pagina in de gaten en meld je aan voor de Eva-nieuwsbrief!