Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Eva on tour 2018

Eva tourt met TimZingt, en jij kunt erbij zijn! De avonden staan in het teken van verschillende Bijbelse vrouwen met een hoofdrol voor de vrouw van Lot.

Eva tourt met TimZingt, en jij kunt erbij zijn!

Klik hier om te reserveren!

De vrouw van Lot is een vrouw waar veelal op neergekeken wordt vanwege haar ongeloof en ongehoorzaamheid. Bij haar grafsteen groeit onkruid en niemand kijkt ernaar.

Maar lijken wij niet meer op haar dan we in eerste instantie zouden denken?

Tijdens Eva On Tour leggen we in drie stappen bloemen bij haar graf en spiegelen zodoende ons leven aan dat van haar. Thema’s als heimwee, loslaten, twijfel en onzekerheid - we kennen ze allemaal. Waarom kan juist zij een inspiratiebron voor ons zijn? Misschien lijken we wel meer op deze vrouw dan we in eerste instantie zouden denken…

Op 18, 19 en 20 oktober ben je van harte welkom in de kapel van de EO. Geniet van een heerlijk inspirerend avondje uit met een ongezouten mix van muziek, humor en kleinkunst.
 

In het kort:


Wanneer: 18, 19 en 20 oktober

Tijd: 19.00-22.00 uur

Waar: Kapel, EO, Oude Amersfoortse weg 79, Hilversum

Kosten: € 27,50 (Eva-abonnees), € 32,50,- (Niet-Eva-abonnees), excl. € 2,50 reserveringskosten

Presentatie: Minella van Bergeijk

Cabaret: TimZingt

Voor vrouwen: Onze events worden voor vrouwen georganiseerd. Je mag komen met je vriendin, buurvrouw, zus, moeder of dochter!

 

TimZingt nodigt je van harte uit in een persoonlijke video. Bekijk 'm hier