Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Eva on tour 2018

Eva tourt met TimZingt, en jij kunt erbij zijn! De avonden staan in het teken staan van verschillende Bijbelse vrouwen met een hoofdrol voor de vrouw van Lot.

Eva tourt met TimZingt, en jij kunt erbij zijn!

Klik hier om te reserveren!

De avonden staan in het teken staan van verschillende Bijbelse vrouwen met een hoofdrol voor de vrouw van Lot. Een vrouw waar veelal op neergekeken wordt vanwege haar ongeloof en ongehoorzaamheid. Maar, spelen thema’s als heimwee, loslaten, twijfel en onzekerheid ons vaak ook niet parten? Misschien lijken we wel meer op deze vrouw dan we in eerste instantie zouden denken…

Op 18, 19 en 20 oktober ben je van harte welkom in de kapel van de EO. Geniet van een heerlijk inspirerend avondje uit met een ongezouten mix van muziek, humor en kleinkunst.

In het kort:

Wanneer: 18, 19 en 20 oktober

Tijd: 19.00-22.00 uur

Waar: Kapel, EO, Oude Amersfoortse weg 79, Hilversum

Kosten: € 27,50 (Eva-abonnees), € 32,50,- (Niet-Eva-abonnees), excl. € 2,50 reserveringskosten

Presentatie: Minella van Bergeijk

Voor vrouwen: Onze events worden voor vrouwen georganiseerd. Je mag komen met je vriendin, buurvrouw, zus, moeder of dochter!