Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Eva op reis door Suriname

In februari/maart 2020 gaan we op rondreis door Suriname! Ga je mee?

Als afsluiting van ons jaarthema ‘Op weg naar vrijheid’ organiseert Eva een bijzondere reis naar… Suriname! De reis vindt plaats in februari/maart 2020. Ga je met ons mee?

Met een groep van vijftig vrouwen gaan we op reis naar een land waar vrijheid door de eeuwen een belangrijke – en kwetsbare – rol heeft gespeeld. Een land van suiker-, koffie- en cacaoplantages, die een pijnlijk stempel hebben gedrukt op de historie en de levens van de mensen nu. Met welke vrijheids-issues hebben de bewoners van dit land te maken gehad, en wat kunnen we van hen leren?

Tijdens de reis vormen podcasts van het nieuwe boek 'Op weg naar vrijheid' van Daniëlle Strickland een rode draad. Zangeres Pearl Jozefzoon zal met ons mee op reis gaan voor muzikale begeleiding. 

Reserveren

Vanaf 1 juni vind je hier meer informatie over datum, prijzen en reserveren. 

In het kort

Periode: februari/maart 2020
Aantal deelnemers: +/- 50 vrouwen
Reisleiding: o.a. Eva's hoofdredacteur Minella van Bergeijk
Aanmelden: via eo.nl/ledenreizen 

Meer informatie over de reis volgt vanaf 1 juni. Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden? Stuur ons dan een berichtje o.v.v. 'Suriname'.