Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Op 17 en 18 mei organiseren we onze jaarlijkse Kloosterretraite, waar we in stilte Gods aanwezigheid zoeken. Ook dit jaar zal dominee Ron van der Spoel tijdens de vier plenaire samenkomsten spreken en verzorgt de Oden van Salomo de worship. De presentatie is in handen van Minella van Bergeijk.

Waar gaan we heen?

Het klooster van de Paulusabdij wordt deze twee dagen ons thuis. Deze plek wordt bewoond en beheerd door de kloosterbroeders en -zusters van gemeenschap Chemin Neuf. We gaan onthaasten, loslaten en ons hart toevertrouwen aan de Schepper van hemel en aarde. Hij die ook ons geschapen heeft en ons ten diepste kent.

Wat gaan we doen?

We gaan leren, luisteren en bidden, waarbij de reis van de Israëlieten, beschreven in het Bijbelboek Exodus onze leidraad is.

Passend in ons jaarthema Op weg naar Vrijheid staan we speciaal stil bij twee plaatsen die het Joodse volk tegenkwam op hun weg naar het Beloofde Land: Mara en Elim.

Kort

Wanneer: vrijdag 17 en zaterdag 18 mei 2019

Tijd:
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00-17.00 uur

Waar: Sint-Paulusabdij Hoogstraat 80, 4901 PK Oosterhout

Kosten

Vroegboekkorting tot 1 april € 95,00 (excl. € 2,50 reserveringskosten)

Vanaf 1 april: € 105,- (excl. reserveringskosten, € 2,50)

* Eva’s Kloosterretraite  is alleen toegankelijk voor Eva-abonnees. Ben je geen abonnee en wil je wel naar Eva’s Kloosterretraite? Dan kun je op het reserveerformulier je aanmelden voor een jaarabonnement (€ 25,- voor het eerste jaar).

Voor deze retraite reserveer je per persoon. 

Women only

Onze Eva-evenementen zijn exclusief voor vrouwen!

Inclusief: Koffie/thee bij binnenkomst op beide dagen. 2x lunch + drankje (vrijdag en zaterdag) en avondsnack op vrijdagmiddag.

Let op: het evenement is exclusief overnachting. Dus denk er aan om eventueel zelf een slaapplek te regelen voor vrijdag op zaterdag.