Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Eva's muzikale theatervoorstelling

21 februari 2019

Eva's musikale theatervoorstelling

Op 8 november was Eva's muzikale theatervoorstelling een groot succes. Daarom presenteert de EO op 21 februari 2019 opnieuw deze ontroerende voorstelling over de Bijbelse vrouw Ruth! Dit eeuwenoude Bijbelverhaal wordt opnieuw tot leven gebracht door middel van live muziek, prachtige videobeelden en het meeslepende acteerwerk van onder andere Anne Appelo en Jonathan Vroege (acteurs van The Lion King). Het verhaal van Ruth, Naomi en Boaz spreekt ook vandaag de dag nog tot de verbeelding.

Verhaal van Ruth

Ruths levensweg verloopt niet makkelijk. Ze treedt in een multicultureel huwelijk en gaat door een diep dal als haar man sterft. Met alleen haar schoonmoeder Naomi emigreert ze naar een voor haar onbekend land met een onbekende God. Eenzaam, zou je denken. Maar in het onbekende land sluit ze een bijzondere vriendschap. Een vriendschap die uitgroeit tot liefde. En niet alleen dat. De onbekende God wordt Ruths God en uiteindelijk zal zelfs uit haar nageslacht Jezus de Messias geboren worden. 

Het belooft een bijzondere avond te worden met als hoogtepunt de bruiloft tussen Ruth en Boaz. 
Reserveer hier je ticket.

 

Praktische informatie:

Wanneer: donderdag 21 februari 2019

Tijd: 19.30 - 22.00 uur (inclusief pauze), inloop vanaf 18.15 uur.

Waar: De Basiliek, Veenendaal

Eten en drinken: Voor het programma en in de pauze is er gelegenheid om iets te eten of te drinken bij een van de foodtrucks of cateringpunten.

Bekijk hier de trailer!