Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Eva's muzikale theatervoorstelling

8 november 2018

Eva's musikale theatervoorstelling

Op 8 november 2018 presenteert de EO: Eva's muzikale theatervoorstelling over de Bijbelse vrouw Ruth. Dit eeuwenoude Bijbelverhaal wordt opnieuw tot leven gebracht door middel van live muziek, prachtige videobeelden en het meeslepende acteerwerk van onder andere Anne Appelo en Jonathan Vroege (acteurs van The Lion King). Het verhaal van Ruth, Naomi en Boaz spreekt ook vandaag de dag nog tot de verbeelding.

Verhaal van Ruth

Ruths levensweg verloopt niet makkelijk. Ze treedt in een multicultureel huwelijk en gaat door een diep dal als haar man sterft. Met alleen haar schoonmoeder Naomi emigreert ze naar een voor haar onbekend land met een onbekende God. Eenzaam, zou je denken. Maar in het onbekende land sluit ze een bijzondere vriendschap. Een vriendschap die uitgroeit tot liefde. En niet alleen dat. De onbekende God wordt Ruths God en uiteindelijk zal zelfs uit haar nageslacht Jezus de Messias geboren worden. 

Het belooft een bijzondere avond te worden met als hoogtepunt de bruiloft tussen Ruth en Boaz! Klik hier om te reserveren.

 

Praktische informatie:

Wanneer: donderdag 8 november 2018

Tijd: 19.30 - 22.00 uur (inclusief pauze), inloop vanaf 18.30 uur met koffie/thee en iets lekkers

Waar: Strandhotel van CenterParcs Zandvoort, Trompstraat 2 in Zandvoort

Kosten*: € 22,50 (voor Eva-abonnees/EO-leden), € 27,50 (voor niet-Eva-abonnees/EO-leden)

Familie-ticket: voor € 65,00* ontvang je een familie-ticket, voor 2 volwassenen en 2 tieners (14 tot 18 jaar). Deze leeftijdgrens hanteren wij, omdat de voorstelling niet geschikt is voor jonge kinderen.

Deze theatervoorstelling is speciaal gemaakt voor Eva's Vriendinnenweekend. Omdat we het verhaal van Ruth graag met meer mensen willen delen, bieden we op deze manier de mogelijkheid om dit te beleven.... Wees welkom!

*excl. reserveringskosten

Let op: annuleren is bij dit evenement niet mogelijk.