Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Eva Logo

Eva's Vriendinnenweekend 2017 - Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen en antwoorden op een rijtje…

Voor wie is Eva’s Vriendinnenweekend bedoeld?

Voor (uitsluitend) vrouwen vanaf 18 jaar.

Hoeveel deelnemers kunnen er in totaal naar Eva’s Vriendinnenweekend?

Het maximale aantal bezoekers aan Eva’s Vriendinnenweekend is 750 deelnemers. Omdat we dit jaar 2 weekenden organiseren, kunnen er dus 2 x 750 = 1500 vrouwen naar toe!

Vanaf wanneer kan ik reserveren?

Vanaf dinsdag 12 september 10.00 uur kun je je EO-weekendpas boeken.

Vanaf woensdag 13 september 10.00 uur kun je je accommodatie bij Center Parcs boeken.

Hoe gaat het reserveren in z’n werk?

Onderaan deze pagina staan voorbeelden van het reserveringstraject.

Waarom werkt Eva’s Vriendinnenweekend met groepsboekingen? 

In voorgaande jaren konden vriendinnengroepen soms niet als complete groep deelnemen, omdat het weekend snel was volgeboekt en een deel van de groep daardoor op de wachtlijst terechtkwam. Nu kan een vriendinnengroep meteen de volledige groep aanmelden en een boeking maken bij CenterParcs. En daarna hebben de groepsleden twee dagen lang de tijd om hun persoonlijke gegevens in te sturen. Hiermee hoopt Eva een stuk klantvriendelijker te zijn geworden!

Ik weet nog niet met hoeveel vriendinnen we gaan. Wat moet ik dan doen?

Belangrijk is om vooraf goed af te spreken met hoeveel vriendinnen jullie willen deelnemen en aan welk weekend. Als hoofdboeker moet je dus het definitieve aantal personen weten voor de groepsreservering. Beide weekenden zijn misschien nu weer snel volgeboekt, in dat geval kun je geen extra vriendinnen meer opgeven.

Wie wordt bedoeld met ’hoofdboeker’?

De hoofdboeker is de contactpersoon van de groep, die de vriendinnengroep aanmeldt. Zij nodigt na aanmelding alle vriendinnen uit om binnen twee dagen hun plaats te bevestigen. Plaatsen die niet op tijd worden bevestigd, komen te vervallen. Deze worden aangeboden in de kaartverkoop voor andere deelnemers of aan de eerstvolgende op de wachtlijst.  

Wie wordt bedoeld met 'groepsleden’?

Groepsleden zijn alle leden van de vriendinnengroep, dus inclusief de hoofdboeker. Elk groepslid ontvangt van de hoofdboeker een uitnodiging om binnen twee dagen haar reservering te bevestigen. Bevestigt het groepslid niet op tijd, dan vervalt haar plaats en wordt dan aangeboden in de kaartverkoop voor andere deelnemers of aan de eerstvolgende op de wachtlijst.  

Wat moet ik doen als ik alleen wil komen?

Het programma van Eva’s Vriendinnenweekend is helemaal gericht op vriendinnengroepen. Wil je toch alleen komen, dan ben je natuurlijk welkom, maar realiseer je wel dat het programma daar niet echt op is gericht. Kom je alleen, dan ben jij de hoofdboeker van een groep van 1 groepslid en bevestig je je eigen uitnodiging. 

Wat moet ik doen als onze vriendinnengroep per ongeluk door meerdere contactpersonen is aangemeld?

Stem dan onderling af wie de hoofdboeker wordt en laat die de gehele groep uitnodigen. De andere contactpersoon nodigt niemand uit en bevestigt ook haar eigen uitnodiging niet. Op die manier vervallen de plaatsen automatisch en vallen vanaf donderdag terug in de kaartverkoop voor andere deelnemers. Wat moet ik doen als ik te weinig vriendinnen heb opgegeven? Of als ik later nog iemand wil toevoegen?

Dan moet er een nieuwe groepsreservering worden gemaakt, ook al bestaat die groep uit 1 persoon. Maak als hoofdboeker een 2e groepsreservering, waarin je aangeeft dat jij zelf geen deel uitmaakt van de vriendinnengroep, als je dat in de 1e reservering al hebt gedaan. Of laat je vriendin haar eigen groepsreservering maken en zichzelf als groepslid uitnodigen. Is Eva’s Vriendinnenweekend volgeboekt: lees verder bij 'Kan ik me opgeven voor de wachtlijst?’ 

Wat moet ik doen als ik teveel vriendinnen heb opgegeven?

- Heb je als hoofdboeker deze groepsleden nog niet uitgenodigd, nodig dan niemand uit. Deze plaatsen blijven dan leeg en vallen automatisch terug naar de kaartverkoop voor andere deelnemers.

- Heb je teveel groepsleden uitgenodigd en zij hebben hun reservering nog niet bevestigd, laat hen dan hun reservering niet bevestigen. Na een week vallen niet-bevestigde plaatsen automatisch terug naar de kaartverkoop voor andere deelnemers.

- Hebben teveel vriendinnen hun reservering al wel binnen twee dagen bevestigd, dan kunnen zij hun reservering annuleren. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Lees verder bij ‚Kan ik mijn reservering annuleren?’

Wat moet ik doen als mijn groep groter is dan 6 personen?

Per formulier kun je maximaal 6 personen opgeven. Is jouw groep groter, zorg dan dat jijzelf of een andere vriendin uit jouw groep een 2e reservering maakt voor de rest van de groep. Is er nog 1 resterende vriendin, maak dan een groepsreservering voor 1 persoon, met die ene vriendin als groepslid.  

Wanneer krijg ik een ontvangstbevestiging? Wat moet ik doen als ik geen ontvangstbevestiging heb ontvangen?

Na het insturen van een reservering meldt de website dat je reservering is ontvangen en dat je binnen enkele minuten via e-mail een ontvangstbevestiging zult ontvangen. Ontvang je geen ontvangstbevestiging, controleer dan je spambox of ongewenste mail. Vind je de mail ook daar niet, maak dan geen nieuwe reservering, maar mail ons via [email protected]. Wij sturen dan nogmaals jouw ontvangstbevestiging naar je toe.

Kan ik met mijn ontvangstbevestiging reserveren bij CenterParcs?

Als hoofdboeker ontvang je een ontvangstbevestiging met daarin o.a. het reserveringsnummer van je groep. Met dit nummer kun jij als hoofdboeker een cottage of hotelkamer boeken bij Center Parcs via www.centerparcs.nl/eva. Speciaal voor Eva hanteert CenterParcs aangepaste tarieven. Je reservering voor Eva’s Vriendinnenweekend is pas compleet indien je zowel een groepsreservering bij de EO hebt gemaakt, je vriendinnen hun eigen plaats hebben bevestigd en je een accommodatie bij CenterParcs hebt geboekt!

Kan ik me opgeven voor de wachtlijst? 


Is Eva’s Vriendinnenweekend volgeboekt, dan kun je je opgeven voor de wachtlijst.  Zodra er plaatsen zijn vrijgekomen, ontvang je hiervan bericht. We kunnen geen informatie geven op welke plaats je op de wachtlijst staat. Bellen of mailen vergroot niet de kans dat je in aanmerking komt voor opengevallen plaatsen.

Kan ik als hoofdboeker elk groepslid zelf aanmelden? Wat moet ik doen als een groepslid niet binnen twee dagen haar plaats kan bevestigen?

- De hoofdboeker kan zelf niet de plaatsen van de groepsleden bevestigen. Elk groepslid moet zich met haar persoonlijke adresgegevens aanmelden en moet persoonlijk akkoord gaan met de reserveringsvoorwaarden, toestemming geven voor het gebruik van haar e-mailadres voor toekomstige EO-mails over Eva-events en persoonlijk toestemming geven voor de automatische incasso (en, indien van toepassing, voor het aangaan van een EO-lidmaatschap of Eva-halfjaarabonnement). Stuur dus de uitnodiging naar ieders eigen e-mailadres.

- Is een groepslid binnen twee dagen niet in de gelegenheid om de uitnodiging te bevestigen, dan kan de hoofdboeker het groepslid aanmelden en deze toestemming geven na onderling overleg. Spreek dit dan van tevoren goed af. Stuur de uitnodiging dan naar je eigen emailadres als hoofdboeker, maar noteer wel de persoonlijke naam-, adres- en betaalgegevens van je vriendin. Haar toegangsbewijs wordt dan wel naar jouw emailadres gestuurd, dus vergeet die niet naar haar door te sturen.

Hoe moeten groepsleden zich aanmelden?

De hoofdboeker zorgt ervoor, dat elk groepslid een email ontvangt met daarin een link naar haar eigen aanmeldformulier. Het groepslid kan daar aangeven of zij EO-lid is of EO-lid of Eva-halfjaarabonnee wil worden, en zich eventueel opgeven voor Eva’s beachborrel. Vervolgens vult zij haar IBAN-nummer in en stuurt zij haar reservering in. Na enkele minuten ontvangt zij via e-mail een ontvangsbevestiging en binnen een week haar toegangsbewijs.

Moet je je van tevoren aanmelden voor Eva’s beachborrel?

Elk groepslid kan zich via haar eigen reservering opgeven voor Eva’s beachborrel op zaterdagavond. Dit kost €3,50 per persoon. Er is een maximum van 400 personen voor Eva’s beachborrel.

Waarom is het verplicht, dat elk deelnemer persoonlijk EO-lid is? Ik wil geen EO-lid worden, kan ik dan wel deelnemen?

Eva’s Vriendinnenweekend is een ledenactiviteit van de EO. De EO mag dit event alleen voor haar leden organiseren. Daarom is het niet mogelijk om deel te nemen als je geen lid bent van de EO. Geef je aan EO-lid te zijn, maar blijkt dit na controle niet het geval te zijn, dan word je alsnog automatisch lid gemaakt.

Hoe weet ik of ik EO-lid ben?

Je bent EO-lid in een van de volgende gevallen: je hebt een EO-lidmaatschap à €15,00 per jaar. Of je hebt een Visie- of Eva-abonnement en had daarbij geen bezwaar om gratis mee te tellen als EO-lid. Of je bent BEAM-lid/supporter à € 15,00 per jaar. Of je geeft een structurele gift aan de EO en hebt daarbij aangegeven gratis te willen meetellen als EO-lid. 

Wanneer incasseert de EO het reserveringsbedrag?

In de week voor Eva’s Vriendinnenweekend krijg je een bankmail met aankondiging van de incasso. In de week na Eva’s Vriendinnenweekend vindt de feitelijke afschrijving plaats. 

Ik ben EO-lid of Eva-halfjaarabonnee geworden tijdens het reserveren. Hoe wordt de betaling geregeld?

Dat bedrag wordt, anders dan het bedrag van je deelname, binnen enkele weken na aanmelding via een automatische incasso van het opgegeven rekeningnummer afgeschreven.

Wanneer ontvangt iedereen haar eigen toegangsbewijs? Wat moet je doen als je geen toegangsbewijs hebt gekregen?

Voor 31 oktober ontvangt iedereen haar toegangsbewijs via de e-mail. Deze moet worden uitgeprint en meegenomen naar Centerparcs om deel te kunnen nemen aan Eva’s Vriendinnenweeekend. Wanneer je na 31 oktober het toegangsbewijs niet hebt ontvangen, neem dan via [email protected] contact met ons op.

Kan ik mijn reservering wijzigen?

- Groepsreserveringen van hoofdboekers kunnen niet gewijzigd worden. Lees bij ‚Wat moet ik doen als ik teveel/te weinig vriendinnen heb opgegeven’ wat je moet doen.

- Reserveringen van groepsleden kunnen uiterlijk vrijdag 3 november gewijzigd worden. T/m 28 september kan dat gratis, daarna kost dat € 2,50 per wijziging en per persoon. Vanaf zaterdag 4 november kan er niets meer gewijzigd worden. 

Kan ik mijn reservering annuleren?

Annuleren is mogelijk, maar hier zijn kosten aan verbonden.  

Annuleren van 12 september t/m vrijdag 20 oktober kost €2,50 annuleringskosten.
Annuleren van zaterdag 21 oktober t/m vrijdag 3 november kost 50% van de weekendpas + reserveringskosten
Annuleren vanaf zaterdag 4 november is niet meer mogelijk en kost het volledige bedrag
 
Deze voorwaarden gelden voor beide weekenden.

Als een vriendin ziek wordt, kan dan iemand anders haar plaats overnemen?  

Ja, dat is mogelijk. Haar reservering zetten we dan op naam van de nieuwe vriendin. Voor deze aanpassing brengen we € 2,50 in rekening. Neem contact op via [email protected] om de reservering te laten wijzigen naar de nieuwe deelnemer.